Vizien voorziet ons van waardevol advies en ondersteuning.

Frank van Noort

De opdracht.

In een notendop.

De concrete vraag vanuit Abena is én het aantal bezoekers én het aantal proefpakket aanvragen verhogen. Ook willen ze het merk Abena beter in de (online) markt zetten, hun naamsbekendheid vergroten en autoriteit op het gebied van incontinentiemateriaal voor mannen en vrouwen worden.

Onze oplossing.

Zo doen we dat bij Vizien.

Stap 1: UX design

Met behulp van wireframes hebben we in kaart gebracht wat Abena allemaal te vertellen heeft en waar we deze informatie het beste in konden delen. Aan hand van deze wireframes is een gebruiksvriendelijk design gemaakt.

Stap 2: Website design

De website van Abena is compleet vernieuwd. Hiervoor hebben wij het design aangeleverd en de uiteindelijke realisatie van de website begeleid.

Stap 3: SEO

De technische analyse, keyword research en keyword mapping hebben geleid tot een goede SEO technische basis van de website. Uit de research bleek al snel dat het zoekgedrag in de awareness fase vrij groot is. Door het maken van de juiste content voor alle fases van de customer journey (zowel commercieel als voor de FAQ) heeft de website de juiste vindbaarheid gekregen. Door middel van een concurrentieanalyse is in kaart gebracht hoe Abena presteert t.o.v. haar concurrenten en hebben we inzicht gekregen in de kansen en bedreigingen in de markt. Samen met diverse personen binnen Abena zijn we continu de online marketing naar een hoger niveau aan het tillen om zo meer autoriteit te krijgen en de brand awareness te vergroten.

Stap 4: SEA

Op het gebied van SEA hebben we meerdere AdWords campagnes opgezet. We begonnen met een kleinschalige campagne om te laten zien dat we met adverteren ook daadwerkelijk leads kunnen genereren. Het positieve resultaat heeft gezorgd voor een uitbreiding van de AdWords campagne en het adverteren via Facebook en LinkedIn om diverse doelgroepen te benaderen. Wij verzorgen consultancy en educatie over de diverse mogelijkheden, opzetten en managen van de campagnes en het analyseren van de resultaten.

+400% traffic
+155% orders
+200% likes

Vizien meldde zich bij ons toen wij op zoek waren naar een websitebouwer. Volgens Manon was dat alleen niet voldoende. Gebruiksvriendelijkheid en Google ranking zijn ook belangrijk. Dankzij de kwaliteit en kennis van Vizien, hebben wij een website die nu Abena-wereldwijd geïmplementeerd wordt.

Frank van Noort
Marketing Manager Abena

Kopje koffie?

Een vrijblijvend gesprek tussen jou en ons.

Benieuwd wat Vizien voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek tussen jou en ons. Onder het genot van een kopje koffie helpen we je graag met al je (online) marketingactiviteiten.

Glaasje wijn?

Een vrijblijvend gesprek tussen jou en ons.

Benieuwd wat Vizien voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek tussen jou en ons. Onder het genot van een glaasje wijn helpen we je graag met al je (online) marketingactiviteiten.

Maak een afspraak