Door Vizien is onze website tot stand gekomen die met hún advies en marketing optimaal werkt en goed vindbaar is.

Ahmed Abdellaoui

De opdracht.

In een notendop.

De eigenaren van familierestaurant Le Méridien wilden meer beleving op hun website creëren. Alsof je jezelf in hun restaurant waant en geniet van de lekkere gerechten. Het restaurant is een aantal jaar geleden helemaal verbouwd en verjongd, compleet met een nieuwe huisstijl. En die nieuwe huisstijl moest leidend worden in al hun marketingmiddelen.

Onze oplossing.

Zo doen we dat bij Vizien.

Stap 1: website design

Bij het website design hebben we ons gefocust op het aansluiten bij de nieuwe huisstijl. Een design waarbij beleving en een ‘kijkje in de keuken van Chefkok David van de Gevel’ centraal staan.

Stap 2: website ontwikkeling

Naar aanleiding van het website design hebben we de daadwerkelijke website voor Le Méridien ontwikkeld. Beleving hebben we gecreëerd door het gebruik maken van veel afbeeldingen en een animated GIF. Zowel qua sfeer als qua gerechten weet de websitebezoeker nou waar hij bij Le Méridien aan toe is.

Stap 3: SEO

Lokale vindbaarheid is voor een restaurant in Den Bosch, met haar vele restaurants, niet vanzelfsprekend. Le Méridien was daarom ook niet of nauwelijks vindbaar. Met behulp van een keyword research, goede teksten en creatieve manieren van linkbuilden hebben we de lokale vindbaarheid weten te vergroten.

Onze ervaringen met Vizien zijn zeer goed. Door Vizien is onze prachtige website tot stand gekomen die met hún advies en marketing optimaal werkt, gebruiksvriendelijk is en een goede vindbaarheid heeft. Vizien heeft ons begeleid vanaf het begin tot het eind. Tevens voorzien ze ons continu van goede nazorg.

Ahmed Abdellaoui
Eigenaar Le Méridien

Kopje koffie?

Een vrijblijvend gesprek tussen jou en ons.

Benieuwd wat Vizien voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek tussen jou en ons. Onder het genot van een kopje koffie helpen we je graag met al je (online) marketingactiviteiten.

Glaasje wijn?

Een vrijblijvend gesprek tussen jou en ons.

Benieuwd wat Vizien voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek tussen jou en ons. Onder het genot van een glaasje wijn helpen we je graag met al je (online) marketingactiviteiten.

Maak een afspraak