Ik ben niet onderlegd in het bouwen van websites, Vizien wel!

Lieke de Jong

De opdracht.

In een notendop.

De website van Lieke de Jong, eigenaar van State of Excellence, voldeed niet meer aan haar wensen en ook niet meer aan deze tijd. Aangezien ze zelf totaal niet onderlegd is in het bouwen van websites, heeft ze daarvoor de hulp van Vizien ingeroepen.

Onze oplossing.

Zo doen we dat bij Vizien.

Stap 1: Website design

De website van State of Excellence voldeed niet meer aan de verwachtingen van Lieke en niet meer aan deze tijd. In het design hebben we de website compleet vernieuwd, opgefrist, in een nieuw jasje gestoken. En dat met de vertrouwde elementen van de State of Excellence.

Stap 2: Website ontwikkeling

Naar aanleiding van het goedgekeurde website design hebben we de huidige website www.stateofexcellence.nl ontwikkeld. Een responsive website met open source WordPress. Een snel CMS dat door State of Excellence eenvoudig te beheren is.

Dankzij de professionals van Vizien heb ik nu niet alleen een mooie nieuwe website anno 2018. Ik voel mezelf ook nog eens helemaal comfortabel bij het beheren en vullen daarvan!

Lieke de Jong
Eigenaresse State of Excellence

Kopje koffie?

Een vrijblijvend gesprek tussen jou en ons.

Benieuwd wat Vizien voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek tussen jou en ons. Onder het genot van een kopje koffie helpen we je graag met al je (online) marketingactiviteiten.

Glaasje wijn?

Een vrijblijvend gesprek tussen jou en ons.

Benieuwd wat Vizien voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek tussen jou en ons. Onder het genot van een glaasje wijn helpen we je graag met al je (online) marketingactiviteiten.

Maak een afspraak