Strategie.

Stop met het doelloos creëren van content, start met een goede content strategie. Denk goed na over het 'hoe' en het 'waarom'.

Kalender.

Wanneer wil je welke content waar gaan verspreiden? Met een content kalender breng je dit overzichtelijk in kaart.

Creatie(f).

Het daadwerkelijke creëren van creatieve content. Content die én je doelgroep aanspreekt én op jouw doelstelling aansluit.

Meetbaar.

Wat is het effect van deze content? Door content meetbaar te maken, kunnen we de performance meten.

Inspirerend, creatief & meetbaar.

Zo doen we dat bij Vizien.

Content marketing is een slimme vorm van marketing, mits je weet wat je doet. Het is belangrijk om goed na te denken over welke content, waarom, wanneer en in welke vorm aangeboden moet worden. Het is een langlopend plan, een content strategie, met als doel om informatie te bieden, vertrouwen te verdienen en klanten aan te trekken en te behouden. De drammerige reclameboodschappen maken plaats voor informatieve en inspirerende verhalen.

Bij Vizien weten we als geen ander hoe we inspirerende en creatieve content voor onze klanten moeten inzetten in de vorm van blogartikelen, infographics, video, social media, storytelling, etc. Content die niet alleen deelbaar, maar ook nog eens meetbaar is, zodat we het effect kunnen meten. Niet alleen in onze ogen, maar ook in de ogen van de zoekmachine wordt de gebruiker steeds belangrijker. En deze gebruiker staat bij content marketing centraal!

Metdrank.nl
Bekijk de case
Abena Healthcare
Bekijk de case
Le Méridien
Bekijk de case

Kopje koffie?

Een vrijblijvend gesprek tussen jou en ons.

Benieuwd wat Vizien voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek tussen jou en ons. Onder het genot van een kopje koffie helpen we je graag met al je (online) marketingactiviteiten.

Glaasje wijn?

Een vrijblijvend gesprek tussen jou en ons.

Benieuwd wat Vizien voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek tussen jou en ons. Onder het genot van een glaasje wijn helpen we je graag met al je (online) marketingactiviteiten.

Maak een afspraak