Expert review.

Een expert analyseer & reviewt je website. De expert klikt door je website heen zoals je gebruikers dat ook doen.

De banaan.

Elke pagina moet een banaan, ofwel call to action, bevatten. Mensen zijn als aapjes op het internet: op zoek naar de banaan.

AB testen.

Met behulp van AB testen wordt uit twee of meerdere ontwerpen de meest gebruiksvriendelijke variant gekozen.

Evaluatie.

Alle beschikbare data wordt verzameld en geanalyseerd: wat gaat er goed en wat kan er verbeterd worden?

De conversie verhogen.

Zo doen we dat bij Vizien.

Om de conversie van je website te verhogen, is het van belang dat je huidige bezoekers omgezet worden naar kopende klanten. Conversie optimalisatie kan door het aanpassen van heel veel verschillende elementen op je website zoals het design, de indeling en de teksten . Maar het allerbelangrijkste om de conversie te verhogen is toch wel het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van je website. Want op een gebruiksvriendelijke website vinden bezoekers gemakkelijker datgene waarnaar ze op zoek zijn.

Ook online is de allereerste indruk cruciaal. Wanneer bezoekers van je website een goede eerste indruk hebben, zullen ze langer blijven, meer pagina’s gaan bezoeken en uiteindelijk meer converteren. Bij conversie optimalisatie staan deze goede eerste indruk en de welbekende ‘banaan’ centraal. Om de conversie van je website op de juiste manier te verhogen, zijn gedegen research en data erg belangrijk. Wij van Vizien helpen je graag met goede conversie optimalisatie, welke zorgt voor de beste resultaten.

Lenting Bouw
Bekijk de website
Heftrucktotaal
Bekijk de website
Abena Healthcare
Bekijk de case
Le Méridien
Bekijk de case

Kopje koffie?

Een vrijblijvend gesprek tussen jou en ons.

Benieuwd wat Vizien voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek tussen jou en ons. Onder het genot van een kopje koffie helpen we je graag met al je (online) marketingactiviteiten.

Glaasje wijn?

Een vrijblijvend gesprek tussen jou en ons.

Benieuwd wat Vizien voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek tussen jou en ons. Onder het genot van een glaasje wijn helpen we je graag met al je (online) marketingactiviteiten.

Maak een afspraak