Facebook adverteren – bereik toekomstige klanten en fans.

Facebook biedt adverteerders de mogelijkheid om gericht op profielen te adverteren. Dat maakt adverteren op Facebook enorm aantrekkelijk. Maar hoe bereik je jouw doelgroep? Dat antwoord weten wij bij Vizien.

Wat is Facebook advertising?

Facebook advertising is de mogelijkheid om op Facebook betaalde berichten te plaatsen. Deze betaalde berichten worden gepromoot, zodat ze getoond worden aan meer gebruikers uit jouw doelgroep. Of je nu het aantal volgers van je pagina wilt vergroten, je producten of diensten wilt presenteren of je website wilt promoten: adverteren in Facebook maakt dit allemaal mogelijk. Wat het verschil dan is met de organische Facebook berichten? Dat bij je organische post alleen jouw volgers het bericht voorbij zien komen. Bij Facebook ads toon je jouw bericht aan een voor jou interessante doelgroep. Een doelgroep die nog niet bekend is met jouw bedrijf.

Super gericht adverteren

Facebook heeft enorm veel profielgegevens van haar gebruikers. Denk aan woonplaats, leeftijd, levensfase, politieke kleur, merkvoorkeuren en interesses. Facebook biedt dé uitgelezen mogelijkheid om super gericht te adverteren.

Inzetbaar voor veel doelstellingen

Ads in Facebook zijn inzetbaar voor de meest uiteenlopende doelstellingen. Of je nu zoveel mogelijk mensen wilt bereiken, verkeer naar je website wilt stimuleren, betrokkenheid wilt genereren of je merkbekendheid wilt vergroten: Facebook it is!

Jouw bedrijf ook laten groeien met Facebook Ads?.

Iedereen kan zijn bedrijf laten groeien met Facebook Ads. Maar hoe is afhankelijk van jouw doelstellingen en je doelgroep. Waarom je er beter voor kunt kiezen om Facebook adverteren uit te besteden aan Vizien? Omdat onze advertising specialisten hier meer rendement uit kunnen halen. Bovendien kun jij deze tijd dan besteden aan jouw core business.

Wat onze tevreden klanten zeggen.

Waar we als team de meest energie van krijgen? Van een fijne samenwerking met elkaar en met onze klanten. Zo behalen we de mooiste resultaten. En die presenteren wij met trots!

Bekijk alle referenties
Karin van Zoggel

We zijn ontzettend trots op de samenwerking met Vizien, niet alleen als onze websitebouwer, maar ook als onze sparringspartner uit de online wereld. Steeds weer weten ze onze bijzondere vraagstukken juist te vertalen naar mogelijkheden en oplossingen. Samen ontwikkelen we steeds meer marketingmiddelen waar we met Loondesk heel erg blij mee zijn.

Karin van Zoggel

Loondesk

Karien Bonenkamp

Wat ik fijn vind aan de samenwerking met Vizien is dat er persoonlijk contact is, ze zijn professioneel, maar wél met een vleugje humor. Dat vind ik erg belangrijk.

Karien Bonenkamp

Merlijn Groep

Nick van Vianen

Door middel van korte lijnen en sterke communicatie weet Vizien precies te raken waar je naar op zoek bent. Enkel een website bouwen is te kort door de bocht om de kracht van dit bedrijf aan te stippen. Het gaat om veel meer, het gaat om het waarom. Hoe de doelen te bereiken om succesvolle marketing online op te zetten, en daar echt voordeel uit te halen. De snelheid en kunde waarmee ze dit doen blijft na vele jaren gebruik te maken van hun diensten nog steeds verbazen.

Nick van Vianen

Bouwbedrijf Bodavi B.V.

Mark Boelens

Met Vizien hebben wij in korte tijd een super sterke website gebouwd en SEA en Social Media campagnes opgezet. Nu is de samenwerking sterker dan ooit en bekijken we maandelijks hoe we dingen nóg beter kunnen doen. We leren onze doelgroep steeds beter kennen en nemen beslissingen niet meer op basis van feiten en metingen.

Mark Boelens

BANVO

Bert van Doorn

Met Credion Maashorst hebben we te maken met uitdagende campagne-eisen in een hele specifieke branche. Vizien weet als geen ander deze vraagstukken te beantwoorden, zodat we op social media en op SEA gebied steeds wijzer worden en deze informatie zelfs bijdraagt aan onze eigen dienstverlening.

Bert van Doorn

Credion Maashorst

Dennis Döll

Afgelopen jaar hebben wij een succesvolle internationale beurs gedraaid. We hebben gespard over mogelijkheden onze doelgroep kennis te laten maken met Chew Express. Door deze via diverse kanalen te benaderen, was de doelgroep al vóór de beurs geprikkeld. Een mooi voorbeeld hoe Vizien naast websites, ook een echte sparringspartner kan zijn.

Dennis Döll

Chew Express

Wijntje?

Ben jij op zoek naar een zoekmachine marketingbureau dat wél waarmaakt wat ze zeggen? Dan ben jij onze klant. Zin om samen te werken? Wij maken graag kennis met jou en je bedrijf.

Neem contact op
Michelle de Klerk, Projectmanager
Michelle de Klerk Projectmanager
Geen bullshit, gewoon
goede search marketing?