Google Ads: wij halen het maximale uit jouw Google advertenties.

Goed opgezette en geoptimaliseerde Google Ads advertenties betalen zich gegarandeerd terug. Het is één van de snelste manieren om meer verkeer én meer conversies te genereren.

Wij kiezen altijd voor een persoonlijke aanpak

Elk bedrijf is anders en ook elk bedrijfsdoel is anders. Dit vraagt om een persoonlijke aanpak voor jouw Google Ads. Want ons doel is om altijd het maximale uit jouw Google advertenties te halen. Heb je een webshop en ben je benieuwd naar de mogelijkheden van adverteren op Google? Wie weet is Google Shopping dan wat voor jou. Of wil je graag meer doen met je social media kanalen, zoals adverteren op Facebook of LinkedIn? Wij van Vizien kijken graag met je mee naar de uitgebreide mogelijkheden op het gebied van search marketing.

Flexibel

Eén van de grootste voordelen van Google Ads is de flexibiliteit om advertenties aan te passen. Je past tussentijds eenvoudig het budget, de zoekwoorden of de Google advertenties zelf aan.

Resultaat is inzichtelijk en meetbaar

Wanneer je kiest voor Google Ads, kies je voor inzichtelijk en meetbaar resultaat. We kunnen je precies vertellen hoe jouw campagne(s) en de advertentie(s) an sich presteren.

Je Google Ads uitbesteden?.

Wil jij met jouw bedrijf ook opvallen bij je doelgroep? Dan is Google Ads misschien wel iets voor jou. Maar om met de juiste zoekmachine advertentie op het juiste moment op de juiste plaats te zijn, moet je met veel zaken rekening houden. Allemaal zaken die onze AdWords specialisten als geen ander beheersen. Wil je jouw Google Adwords uitbesteden aan de échte specialisten op het gebied van search marketing? Neem dan contact met ons op.

Wat onze tevreden klanten zeggen.

Waar we als team de meest energie van krijgen? Van een fijne samenwerking met elkaar en met onze klanten. Zo behalen we de mooiste resultaten. En die presenteren wij met trots!

Bekijk alle referenties
Dennis Döll

Afgelopen jaar hebben wij een succesvolle internationale beurs gedraaid. We hebben gespard over mogelijkheden onze doelgroep kennis te laten maken met Chew Express. Door deze via diverse kanalen te benaderen, was de doelgroep al vóór de beurs geprikkeld. Een mooi voorbeeld hoe Vizien naast websites, ook een echte sparringspartner kan zijn.

Dennis Döll

Chew Express

Nick van Vianen

Door middel van korte lijnen en sterke communicatie weet Vizien precies te raken waar je naar op zoek bent. Enkel een website bouwen is te kort door de bocht om de kracht van dit bedrijf aan te stippen. Het gaat om veel meer, het gaat om het waarom. Hoe de doelen te bereiken om succesvolle marketing online op te zetten, en daar echt voordeel uit te halen. De snelheid en kunde waarmee ze dit doen blijft na vele jaren gebruik te maken van hun diensten nog steeds verbazen.

Nick van Vianen

Bouwbedrijf Bodavi B.V.

Thomas Vullings

Thomas Architecten maakt al vele jaren gebruik van de diensten van Vizien. Voor ons als architectenbureau is een sterk en mooi ontworpen website een must. De kracht van Vizien is dat men zich goed kan verplaatsen in de klant. Het team van Vizien is proactief en denkt mee in slimme en creatieve oplossingen. Dat zorgt voor een mooie samenwerking en een prachtig eindresultaat dankzij de input en veelzijdigheid van Vizien.

Thomas Vullings

Thomas Architecten

Karin van Zoggel

We zijn ontzettend trots op de samenwerking met Vizien, niet alleen als onze websitebouwer, maar ook als onze sparringspartner uit de online wereld. Steeds weer weten ze onze bijzondere vraagstukken juist te vertalen naar mogelijkheden en oplossingen. Samen ontwikkelen we steeds meer marketingmiddelen waar we met Loondesk heel erg blij mee zijn.

Karin van Zoggel

Loondesk

Bert van Doorn

Met Credion Maashorst hebben we te maken met uitdagende campagne-eisen in een hele specifieke branche. Vizien weet als geen ander deze vraagstukken te beantwoorden, zodat we op social media en op SEA gebied steeds wijzer worden en deze informatie zelfs bijdraagt aan onze eigen dienstverlening.

Bert van Doorn

Credion Maashorst

Karien Bonenkamp

Wat ik fijn vind aan de samenwerking met Vizien is dat er persoonlijk contact is, ze zijn professioneel, maar wél met een vleugje humor. Dat vind ik erg belangrijk.

Karien Bonenkamp

Merlijn Groep

Wijntje?

Ben jij op zoek naar een zoekmachine marketingbureau dat wél waarmaakt wat ze zeggen? Dan ben jij onze klant. Zin om samen te werken? Wij maken graag kennis met jou en je bedrijf.

Neem contact op
Lois Hoos, Commercieel officemanager
Lois Hoos Commercieel officemanager
Geen bullshit, gewoon
goede search marketing?