Snelheid.

Het is erg belangrijk dat je website een bepaalde snelheid heeft. De laadtijd van je website is dus van belang.

Korte lijnen.

Website hosting via Vizien betekent flexibiliteit, een verkorte doorlooptijd, korte lijnen en snel schakelen.

Betrouwbaar.

Hosting wordt per situatie en per klant bekeken. Op een betrouwbare manier gehost, dus niet meer dan nodig is.

Gemak.

Voor alles rondom je website heb je één aanspreekpunt: Vizien. We ontlasten jou als klant volledig en schakelen snel.

De hosting van jouw website.

Zo doen we dat bij Vizien.

Het Engelse woord ‘host’ betekent letterlijk gastheer. Online marketingbureau Vizien is graag jouw gastheer op het gebied van website hosting. Bij de hosting van jouw website staan snelheid, veiligheid en beschikbaarheid bij ons altijd centraal. Aan een website op ons hosting account kan vervolgens een domeinnaam worden gekoppeld, zodat je bedrijf al meteen vindbaar is op het internet.

Wij van Vizien hebben gekozen voor WordPress hosting. Het bouwen van een website met een Content Management Systeem (CMS) zoals WordPress is al populair en wordt ook steeds populairder. WordPress hosting is hét ideale systeem voor wanneer je als ondernemer zelf je website wilt gaan beheren en onderhouden. Ben je op zoek naar de juiste partij voor de hosting van je website? Dan is Vizien jouw partner!

De Schilders!
Bekijk de website
Caravanas Ibiza
Bekijk de website
Druk van de ketel
Bekijk de website

Kopje koffie?

Een vrijblijvend gesprek tussen jou en ons.

Benieuwd wat Vizien voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek tussen jou en ons. Onder het genot van een kopje koffie helpen we je graag met al je (online) marketingactiviteiten.

Glaasje wijn?

Een vrijblijvend gesprek tussen jou en ons.

Benieuwd wat Vizien voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek tussen jou en ons. Onder het genot van een glaasje wijn helpen we je graag met al je (online) marketingactiviteiten.

Maak een afspraak