Zoekwoordenonderzoek: de fundering van online succes.

Zonder een goed zoekwoordenonderzoek ben je aan het schieten met hagel. Zoekwoorden zijn de basis voor de structuur van je website én voor je zoekmachinemarketing. Het is de eerste stap voor een succesvolle SEO-strategie.

Keyword research vs. keyword mapping

De keyword research die we bij Vizien doen, is primair ingestoken, vooral commercieel gericht. In het zoekwoordenonderzoek gaan we op zoek naar SEO zoekwoorden waar de commerciële intentie van de bezoeker het grootste is, dus om jouw website vindbaar te maken op jouw producten en/of diensten. Het zoekwoordenonderzoek vertalen we vervolgens naar een keyword mapping, oftewel een menustructuur.

Inzicht in zoekintentie en -volume

Met een zoekwoordenonderzoek brengen we jouw SEO zoekwoorden in kaart. Je krijgt inzicht in het zoekgedrag en de zoekintentie van jouw doelgroep en de bijbehorende zoekvolumes.

Online vindbaarheid

Het zoekwoordenonderzoek staat aan de basis van jouw online vindbaarheid. Aan hand van een goede keyword research en mapping schrijven we de SEO teksten voor jouw website.

Behoefte aan een zoekwoordenanalyse?.

Nieuwsgierig naar het zoekgedag en de zoekintentie van jouw doelgroep? Behoefte aan een zoekwoordenanalyse aan hand van de juiste tools en kennis? Neem dan contact op met Vizien. Met meer dan 15 jaar ervaring als search marketingbureau zijn wij de juiste partij voor alles op het gebied van SEO.

Wat onze tevreden klanten zeggen.

Waar we als team de meest energie van krijgen? Van een fijne samenwerking met elkaar en met onze klanten. Zo behalen we de mooiste resultaten. En die presenteren wij met trots!

Bekijk alle referenties
Dennis Döll

Afgelopen jaar hebben wij een succesvolle internationale beurs gedraaid. We hebben gespard over mogelijkheden onze doelgroep kennis te laten maken met Chew Express. Door deze via diverse kanalen te benaderen, was de doelgroep al vóór de beurs geprikkeld. Een mooi voorbeeld hoe Vizien naast websites, ook een echte sparringspartner kan zijn.

Dennis Döll

Chew Express

Bert van Doorn

Met Credion Maashorst hebben we te maken met uitdagende campagne-eisen in een hele specifieke branche. Vizien weet als geen ander deze vraagstukken te beantwoorden, zodat we op social media en op SEA gebied steeds wijzer worden en deze informatie zelfs bijdraagt aan onze eigen dienstverlening.

Bert van Doorn

Credion Maashorst

Karien Bonenkamp

Wat ik fijn vind aan de samenwerking met Vizien is dat er persoonlijk contact is, ze zijn professioneel, maar wél met een vleugje humor. Dat vind ik erg belangrijk.

Karien Bonenkamp

Merlijn Groep

Thomas Vullings

Thomas Architecten maakt al vele jaren gebruik van de diensten van Vizien. Voor ons als architectenbureau is een sterk en mooi ontworpen website een must. De kracht van Vizien is dat men zich goed kan verplaatsen in de klant. Het team van Vizien is proactief en denkt mee in slimme en creatieve oplossingen. Dat zorgt voor een mooie samenwerking en een prachtig eindresultaat dankzij de input en veelzijdigheid van Vizien.

Thomas Vullings

Thomas Architecten

Mark Boelens

Met Vizien hebben wij in korte tijd een super sterke website gebouwd en SEA en Social Media campagnes opgezet. Nu is de samenwerking sterker dan ooit en bekijken we maandelijks hoe we dingen nóg beter kunnen doen. We leren onze doelgroep steeds beter kennen en nemen beslissingen niet meer op basis van feiten en metingen.

Mark Boelens

BANVO

Karin van Zoggel

We zijn ontzettend trots op de samenwerking met Vizien, niet alleen als onze websitebouwer, maar ook als onze sparringspartner uit de online wereld. Steeds weer weten ze onze bijzondere vraagstukken juist te vertalen naar mogelijkheden en oplossingen. Samen ontwikkelen we steeds meer marketingmiddelen waar we met Loondesk heel erg blij mee zijn.

Karin van Zoggel

Loondesk

Koffietje?

Ben jij op zoek naar een zoekmachine marketingbureau dat wél waarmaakt wat ze zeggen? Dan ben jij onze klant. Zin om samen te werken? Wij maken graag kennis met jou en je bedrijf.

Neem contact op
Manon van den Beuken, Founder & Commercieel directeur
Manon van den Beuken Founder & Commercieel directeur
Geen bullshit, gewoon
goede search marketing?