Linkbuilding aan hand van een sterke linkbuildingstrategie.

Een sterk en kwalitatief linkprofiel is erg belangrijk. Linkbuilding is tegenwoordig niet meer in het wilde weg links aanvragen, links ruilen en irrelevante links kopen. Nee, hier gaat een sterke, goed doordachte linkbuildingstrategie aan vooraf.

Waarom is een goede linkbuildingstrategie belangrijk?

Wil je met jouw website hoger scoren in Google? Dan moet je niet alleen focussen op jouw eigen website, maar ook op de populariteit van jouw website op andere website. Je moet echt tijd steken in een goede linkbuildingstrategie. De specialisten van Vizien denken hierin graag met je mee. Het doel van externe linkbuilding is het verkrijgen van meer autoriteit, om de waarde van je website te verhogen en uiteindelijk hoger te ranken in Google.

Een natuurlijk linkprofiel

Het gaat niet alleen om het aantal links, maar vooral om de kwaliteit. Een natuurlijk linkprofiel dus, oftewel een linkprofiel met variatie.

Hogere autoriteit

Een hogere autoriteit betekent meer online populariteit en dus meer ‘slagkracht’ om daardoor beter en breder vindbaar te worden. Met als uiteindelijk resultaat een hogere positie in de zoekresultaten.

Wil je jouw linkbuilding uitbesteden?.

Is het vergroten van je omzet één van je doelstellingen? Dan mag een goed doordachte linkbuildingstrategie niet ontbreken. Heb je hier geen tijd voor of niet de juiste kennis voor in huis? Neem dan contact ons op. Bij ons is linkbuilding altijd een onderdeel van jouw zoekmachine optimalisatie.

Wat onze tevreden klanten zeggen.

Waar we als team de meest energie van krijgen? Van een fijne samenwerking met elkaar en met onze klanten. Zo behalen we de mooiste resultaten. En die presenteren wij met trots!

Bekijk alle referenties
Bert van Doorn

Met Credion Maashorst hebben we te maken met uitdagende campagne-eisen in een hele specifieke branche. Vizien weet als geen ander deze vraagstukken te beantwoorden, zodat we op social media en op SEA gebied steeds wijzer worden en deze informatie zelfs bijdraagt aan onze eigen dienstverlening.

Bert van Doorn

Credion Maashorst

Nick van Vianen

Door middel van korte lijnen en sterke communicatie weet Vizien precies te raken waar je naar op zoek bent. Enkel een website bouwen is te kort door de bocht om de kracht van dit bedrijf aan te stippen. Het gaat om veel meer, het gaat om het waarom. Hoe de doelen te bereiken om succesvolle marketing online op te zetten, en daar echt voordeel uit te halen. De snelheid en kunde waarmee ze dit doen blijft na vele jaren gebruik te maken van hun diensten nog steeds verbazen.

Nick van Vianen

Bouwbedrijf Bodavi B.V.

Dennis Döll

Afgelopen jaar hebben wij een succesvolle internationale beurs gedraaid. We hebben gespard over mogelijkheden onze doelgroep kennis te laten maken met Chew Express. Door deze via diverse kanalen te benaderen, was de doelgroep al vóór de beurs geprikkeld. Een mooi voorbeeld hoe Vizien naast websites, ook een echte sparringspartner kan zijn.

Dennis Döll

Chew Express

Karin van Zoggel

We zijn ontzettend trots op de samenwerking met Vizien, niet alleen als onze websitebouwer, maar ook als onze sparringspartner uit de online wereld. Steeds weer weten ze onze bijzondere vraagstukken juist te vertalen naar mogelijkheden en oplossingen. Samen ontwikkelen we steeds meer marketingmiddelen waar we met Loondesk heel erg blij mee zijn.

Karin van Zoggel

Loondesk

Thomas Vullings

Thomas Architecten maakt al vele jaren gebruik van de diensten van Vizien. Voor ons als architectenbureau is een sterk en mooi ontworpen website een must. De kracht van Vizien is dat men zich goed kan verplaatsen in de klant. Het team van Vizien is proactief en denkt mee in slimme en creatieve oplossingen. Dat zorgt voor een mooie samenwerking en een prachtig eindresultaat dankzij de input en veelzijdigheid van Vizien.

Thomas Vullings

Thomas Architecten

Mark Boelens

Met Vizien hebben wij in korte tijd een super sterke website gebouwd en SEA en Social Media campagnes opgezet. Nu is de samenwerking sterker dan ooit en bekijken we maandelijks hoe we dingen nóg beter kunnen doen. We leren onze doelgroep steeds beter kennen en nemen beslissingen niet meer op basis van feiten en metingen.

Mark Boelens

BANVO

Koffietje?

Ben jij op zoek naar een zoekmachine marketingbureau dat wél waarmaakt wat ze zeggen? Dan ben jij onze klant. Zin om samen te werken? Wij maken graag kennis met jou en je bedrijf.

Neem contact op
Manon van den Beuken, Founder & Commercieel directeur
Manon van den Beuken Founder & Commercieel directeur
Geen bullshit, gewoon
goede search marketing?