Is LinkedIn adverteren ook voor mijn bedrijf interessant?.

Wil je als bedrijf jouw producten of diensten onder de aandacht brengen? Of ben je op zoek naar nieuwe werknemers? Oftewel, wil je het maximale uit jouw netwerk halen? Kies dan voor adverteren op LinkedIn!

Meerdere advertentievormen binnen LinkedIn

Binnen LinkedIn heb je verschillende advertentievormen om jouw doelgroep te bereiken. In de basis heb je gesponsorde content, gesponsorde inmail en tekstadvertenties. Welke vorm van adverteren op LinkedIn je het beste kunt gebruiken, is afhankelijk van jouw doelstellingen: bekendheid, aandacht of conversie. LinkedIn maakt het daarnaast ook erg eenvoudig om je advertenties te richten op een specifieke doelgroep. LinkedIn biedt de mogelijkheid om voor elk budget en voor elk doel te adverteren.

Een zakelijk sociaal netwerk

LinkedIn is gespecialiseerd als een zakelijk sociaal netwerk. Dit maakt dat gebruikers graag hun gegevens achterlaten en dat ze een hoge betrokkenheid hebben met hun vakgebied.

Veel targeting mogelijkheden

LinkedIn adverteren biedt veel targeting mogelijkheden. Hierdoor kunnen we de gekozen advertentievorm heel specifiek richten op jouw doelgroep.

Jouw LinkedIn marketing uitbesteden?.

Wist je dat het algoritme van LinkedIn veel waarde hecht aan een mix van organische LinkedIn berichten en LinkedIn advertenties? Wil je jouw LinkedIn marketing uitbesteden? Neem contact met ons op. De specialisten van Vizien helpen je om LinkedIn optimaal in te zetten en zoveel mogelijk personen te bereiken.

Wat onze tevreden klanten zeggen.

Waar we als team de meest energie van krijgen? Van een fijne samenwerking met elkaar en met onze klanten. Zo behalen we de mooiste resultaten. En die presenteren wij met trots!

Bekijk alle referenties
Karien Bonenkamp

Wat ik fijn vind aan de samenwerking met Vizien is dat er persoonlijk contact is, ze zijn professioneel, maar wél met een vleugje humor. Dat vind ik erg belangrijk.

Karien Bonenkamp

Merlijn Groep

Dennis Döll

Afgelopen jaar hebben wij een succesvolle internationale beurs gedraaid. We hebben gespard over mogelijkheden onze doelgroep kennis te laten maken met Chew Express. Door deze via diverse kanalen te benaderen, was de doelgroep al vóór de beurs geprikkeld. Een mooi voorbeeld hoe Vizien naast websites, ook een echte sparringspartner kan zijn.

Dennis Döll

Chew Express

Mark Boelens

Met Vizien hebben wij in korte tijd een super sterke website gebouwd en SEA en Social Media campagnes opgezet. Nu is de samenwerking sterker dan ooit en bekijken we maandelijks hoe we dingen nóg beter kunnen doen. We leren onze doelgroep steeds beter kennen en nemen beslissingen niet meer op basis van feiten en metingen.

Mark Boelens

BANVO

Bert van Doorn

Met Credion Maashorst hebben we te maken met uitdagende campagne-eisen in een hele specifieke branche. Vizien weet als geen ander deze vraagstukken te beantwoorden, zodat we op social media en op SEA gebied steeds wijzer worden en deze informatie zelfs bijdraagt aan onze eigen dienstverlening.

Bert van Doorn

Credion Maashorst

Nick van Vianen

Door middel van korte lijnen en sterke communicatie weet Vizien precies te raken waar je naar op zoek bent. Enkel een website bouwen is te kort door de bocht om de kracht van dit bedrijf aan te stippen. Het gaat om veel meer, het gaat om het waarom. Hoe de doelen te bereiken om succesvolle marketing online op te zetten, en daar echt voordeel uit te halen. De snelheid en kunde waarmee ze dit doen blijft na vele jaren gebruik te maken van hun diensten nog steeds verbazen.

Nick van Vianen

Bouwbedrijf Bodavi B.V.

Thomas Vullings

Thomas Architecten maakt al vele jaren gebruik van de diensten van Vizien. Voor ons als architectenbureau is een sterk en mooi ontworpen website een must. De kracht van Vizien is dat men zich goed kan verplaatsen in de klant. Het team van Vizien is proactief en denkt mee in slimme en creatieve oplossingen. Dat zorgt voor een mooie samenwerking en een prachtig eindresultaat dankzij de input en veelzijdigheid van Vizien.

Thomas Vullings

Thomas Architecten

Veelgestelde vragen.

Ervaring leert dat de gemiddelde kosten voor het adverteren op LinkedIn relatief hoog liggen. Maar, daar staat tegenover dat de kwaliteit van de leads vaak een stuk hoger ligt dan leads via andere online advertentiekanalen.


Lees meer

Gerelateerde blogs.

Koffietje?

Ben jij op zoek naar een zoekmachine marketingbureau dat wél waarmaakt wat ze zeggen? Dan ben jij onze klant. Zin om samen te werken? Wij maken graag kennis met jou en je bedrijf.

Neem contact op
Manon van den Beuken, Founder & Commercieel directeur
Manon van den Beuken Founder & Commercieel directeur
Geen bullshit, gewoon
goede search marketing?