Lokale SEO – een vast onderdeel van zoekmachinemarketing.

Omdat én de traditionele manieren van lokaal zoeken steeds meer verdwijnen én internet steeds mobieler wordt, mag lokale SEO niet ontbreken in een SEO-strategie. Dat weten wij van Vizien als geen ander

Een vak apart

Lokale SEO is wel een vak apart. Want Google biedt haar gebruikers de best mogelijke ervaring en toont dus niet zomaar bepaalde resultaten. Dit gebeurt op basis van drie factoren. De eerste is relevantie: hoe relevant is de website voor de vragen en de intentie van de gebruiker? De tweede factor is afstand: wat is de locatie van de gebruiker en van jouw bedrijf. De derde factor is prominentie: hierbij spelen bekendheid en betrouwbaarheid een belangrijke rol. Maar al met al is lokale SEO wel een vak dat de specialisten van Vizien als geen ander beheersen.

Enorme kansen voor lokale bedrijven

Steeds meer zoekopdrachten hebben een lokale intentie. Vaak bevinden zij zich al in het laatste deel van de funnel. Dit betekent dat ze bereid zijn om te kopen.

Prominente aanwezigheid in Google

Wanneer je investeert in lokale SEO, kies je voor een prominente aanwezigheid binnen de zoekresultaten van Google.

Lokale SEO uitbesteden?.

Jammer genoeg staan veel bedrijven niet stil bij lokale SEO. Bij Vizien vormt het altijd een onderdeel van de SEO-strategie. Wil je jouw lokale SEO uitbesteden? Neem dan contact met ons op.

Wat onze tevreden klanten zeggen.

Waar we als team de meest energie van krijgen? Van een fijne samenwerking met elkaar en met onze klanten. Zo behalen we de mooiste resultaten. En die presenteren wij met trots!

Bekijk alle referenties
Dennis Döll

Afgelopen jaar hebben wij een succesvolle internationale beurs gedraaid. We hebben gespard over mogelijkheden onze doelgroep kennis te laten maken met Chew Express. Door deze via diverse kanalen te benaderen, was de doelgroep al vóór de beurs geprikkeld. Een mooi voorbeeld hoe Vizien naast websites, ook een echte sparringspartner kan zijn.

Dennis Döll

Chew Express

Nick van Vianen

Door middel van korte lijnen en sterke communicatie weet Vizien precies te raken waar je naar op zoek bent. Enkel een website bouwen is te kort door de bocht om de kracht van dit bedrijf aan te stippen. Het gaat om veel meer, het gaat om het waarom. Hoe de doelen te bereiken om succesvolle marketing online op te zetten, en daar echt voordeel uit te halen. De snelheid en kunde waarmee ze dit doen blijft na vele jaren gebruik te maken van hun diensten nog steeds verbazen.

Nick van Vianen

Bouwbedrijf Bodavi B.V.

Bert van Doorn

Met Credion Maashorst hebben we te maken met uitdagende campagne-eisen in een hele specifieke branche. Vizien weet als geen ander deze vraagstukken te beantwoorden, zodat we op social media en op SEA gebied steeds wijzer worden en deze informatie zelfs bijdraagt aan onze eigen dienstverlening.

Bert van Doorn

Credion Maashorst

Thomas Vullings

Thomas Architecten maakt al vele jaren gebruik van de diensten van Vizien. Voor ons als architectenbureau is een sterk en mooi ontworpen website een must. De kracht van Vizien is dat men zich goed kan verplaatsen in de klant. Het team van Vizien is proactief en denkt mee in slimme en creatieve oplossingen. Dat zorgt voor een mooie samenwerking en een prachtig eindresultaat dankzij de input en veelzijdigheid van Vizien.

Thomas Vullings

Thomas Architecten

Karien Bonenkamp

Wat ik fijn vind aan de samenwerking met Vizien is dat er persoonlijk contact is, ze zijn professioneel, maar wél met een vleugje humor. Dat vind ik erg belangrijk.

Karien Bonenkamp

Merlijn Groep

Mark Boelens

Met Vizien hebben wij in korte tijd een super sterke website gebouwd en SEA en Social Media campagnes opgezet. Nu is de samenwerking sterker dan ooit en bekijken we maandelijks hoe we dingen nóg beter kunnen doen. We leren onze doelgroep steeds beter kennen en nemen beslissingen niet meer op basis van feiten en metingen.

Mark Boelens

BANVO

Koffietje?

Ben jij op zoek naar een zoekmachine marketingbureau dat wél waarmaakt wat ze zeggen? Dan ben jij onze klant. Zin om samen te werken? Wij maken graag kennis met jou en je bedrijf.

Neem contact op
Michelle de Klerk, Projectmanager
Michelle de Klerk Projectmanager
Geen bullshit, gewoon
goede search marketing?