Doelstelling.

Doelstelling(en) van je huidige of nieuw op te zetten SEA campagne worden bepaald, afgestemd op de klant.

Structuur.

Vizien bekijkt de structuur van je bestaande SEA campagne of zet een nieuwe structuur op n.a.v. je doelstelling.

Performance.

Meten is weten. Vizien meet wat de performance is van de structuur: wat gebeurt er met je SEA campagne?

Management.

Het beheer van je campagne. Dingen worden verbeterd en aangepast om aan jouw doelstelling te voldoen.

Adverteren op internet.

Zo doen we dat bij Vizien.

Het belangrijkste doel is om zoekmachine adverteren zo in te zetten dat je weet dat elke euro die je besteedt, ook daadwerkelijk iets oplevert. Dit doe je door gebruik te maken van de juiste zoekwoorden en advertentieteksten op rendabele producten en diensten. En doordat alles meetbaar is, is ook alles te verbeteren. Je weet waar je bezoekers vandaan komen, hoe vaak er op een advertentie geklikt wordt, op welke pagina bezoekers je website verlaten en hoeveel je dit uiteindelijk allemaal gekost heeft.

Adverteren op het internet is dus geen kwestie van het neerzetten en het loopt wel, maar juist het blijven beheren op basis van de direct meetbare resultaten. Zoekmachine adverteren is het ideale kanaal om extra omzet te genereren.  Ben je geïnteresseerd in online adverteren, maar weet je niet hoe dit aan te pakken? Dan kunnen de professionals van Vizien je helpen. Van het neerzetten van de juiste strategie om te adverteren op het internet tot de uitvoering zelf! En dat niet alleen binnen Google, wij zetten zoekmachine adverteren breder in.

Metdrank.nl
Bekijk de case
Heftrucktotaal
Bekijk de website
Abena Healthcare
Bekijk de case

Kopje koffie?

Een vrijblijvend gesprek tussen jou en ons.

Benieuwd wat Vizien voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek tussen jou en ons. Onder het genot van een kopje koffie helpen we je graag met al je (online) marketingactiviteiten.

Glaasje wijn?

Een vrijblijvend gesprek tussen jou en ons.

Benieuwd wat Vizien voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek tussen jou en ons. Onder het genot van een glaasje wijn helpen we je graag met al je (online) marketingactiviteiten.

Maak een afspraak