Doelstelling.

De doelstelling is of de doelstellingen zijn per website en per klant verschillend. Vizien levert dus altijd maatwerk.

On-site.

We starten altijd met de aanpassingen op de website zelf: keyword research, mapping & content optimalisatie.

Analyse.

Onze unieke off-site concurrentieanalyse geeft veel inzicht voor jou als klant: waar sta je nu én waar kun je naartoe.

Creatief.

Het initiëren van creatieve content voor meer outreach. Content die er toe doet en die je doelgroep raakt.

Online vindbaarheid.

Zo doen wij dat bij Vizien.

Zoekmachine optimalisatie, oftewel SEO optimalisatie (Search Engine Optimization), omvat het gratis organische gedeelte van de zoekmachine. Het doel van zoekmachine optimalisatie? Het verbeteren van je online vindbaarheid om jouw website zo hoog mogelijk in de resultaten te laten ranken. Om op deze manier zo veel mogelijk relevant verkeer naar jouw website te trekken en meer verkopen te genereren, zonder hiervoor te hoeven betalen.

Door middel van SEO optimaliseren wij je website op zo’n manier dat de online vindbaarheid op de meest relevante zoektermen voor jouw organisatie, het grootst is. Dit doen we aan de hand van drie pijlers: techniek, content en linkpopulariteit. Hulp nodig bij het creëren van een perfecte basis voor je online vindbaarheid? Schakel Vizien in voor zowel een adviserende als een uitvoerende rol op het gebied van zoekmachine optimalisatie!

Metdrank.nl
Bekijk de case
De Voordeligste Deurwaarder
Bekijk de website
Merlijn Groep
Bekijk de website
Modulnova Flagshipstore
Bekijk de website

Kopje koffie?

Een vrijblijvend gesprek tussen jou en ons.

Benieuwd wat Vizien voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek tussen jou en ons. Onder het genot van een kopje koffie helpen we je graag met al je (online) marketingactiviteiten.

Glaasje wijn?

Een vrijblijvend gesprek tussen jou en ons.

Benieuwd wat Vizien voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek tussen jou en ons. Onder het genot van een glaasje wijn helpen we je graag met al je (online) marketingactiviteiten.

Maak een afspraak