SEO – Wij zijn dé specialist in zoekmachine optimalisatie.

Wil jij met je website of webshop hoger ranken in de zoekresultaten van Google? Dan zit je bij Vizien helemaal goed. Wij zijn dé specialist in search marketing met meer dan 15 jaar ervaring in SEO.

Autoriteit

De derde en laatste pijler, maar zeker niet de minst belangrijke, is autoriteit. Waar de techniek en de content ‘interne’ SEO pijlers zijn, is autoriteit (beter bekend als linkbuilding) een externe SEO pijler. Deze pijler gaat vooral over de waarde van jouw website. De autoriteit wordt bepaald door hoeveel andere websites er naar jouw website linken én met name wat de kwaliteit en relevantie van die websites is. Anders gezegd: hoe populair is jouw website ten opzichte van de concurrentie?

Relevantie

SEO optimalisatie zorgt voor een betere relevantie van jouw website. Met als resultaat dat je op voor jou relevante zoekwoorden steeds hoger gaat scoren in Google én dus relevante bezoekers krijgt.

Duurzame investering

SEO is een duurzame investering. Je optimaliseert bestaande pagina’s en creëert nieuwe pagina’s waar jouw doelgroep naar zoekt. Ranken deze pagina’s goed? Dan blijven ze bezoekers opleveren.

Jouw zoekmachine optimalisatie uitbesteden.

Wil jij met je website graag hoger komen in Google? En heb je daar zelf niet de juiste kennis of de juiste middelen voor in huis? Dan is het slim om je zoekmachine optimalisatie of lokale SEO uit te besteden aan een specialist. Aangenaam, wij zijn Vizien! Als search marketing bureau gaan we samen op zoek naar de juiste oplossing passend bij jouw doel(en).

Wat onze tevreden klanten zeggen.

Waar we als team de meest energie van krijgen? Van een fijne samenwerking met elkaar en met onze klanten. Zo behalen we de mooiste resultaten. En die presenteren wij met trots!

Bekijk alle referenties
Mark Boelens

Met Vizien hebben wij in korte tijd een super sterke website gebouwd en SEA en Social Media campagnes opgezet. Nu is de samenwerking sterker dan ooit en bekijken we maandelijks hoe we dingen nóg beter kunnen doen. We leren onze doelgroep steeds beter kennen en nemen beslissingen niet meer op basis van feiten en metingen.

Mark Boelens

BANVO

Karin van Zoggel

We zijn ontzettend trots op de samenwerking met Vizien, niet alleen als onze websitebouwer, maar ook als onze sparringspartner uit de online wereld. Steeds weer weten ze onze bijzondere vraagstukken juist te vertalen naar mogelijkheden en oplossingen. Samen ontwikkelen we steeds meer marketingmiddelen waar we met Loondesk heel erg blij mee zijn.

Karin van Zoggel

Loondesk

Karien Bonenkamp

Wat ik fijn vind aan de samenwerking met Vizien is dat er persoonlijk contact is, ze zijn professioneel, maar wél met een vleugje humor. Dat vind ik erg belangrijk.

Karien Bonenkamp

Merlijn Groep

Nick van Vianen

Door middel van korte lijnen en sterke communicatie weet Vizien precies te raken waar je naar op zoek bent. Enkel een website bouwen is te kort door de bocht om de kracht van dit bedrijf aan te stippen. Het gaat om veel meer, het gaat om het waarom. Hoe de doelen te bereiken om succesvolle marketing online op te zetten, en daar echt voordeel uit te halen. De snelheid en kunde waarmee ze dit doen blijft na vele jaren gebruik te maken van hun diensten nog steeds verbazen.

Nick van Vianen

Bouwbedrijf Bodavi B.V.

Bert van Doorn

Met Credion Maashorst hebben we te maken met uitdagende campagne-eisen in een hele specifieke branche. Vizien weet als geen ander deze vraagstukken te beantwoorden, zodat we op social media en op SEA gebied steeds wijzer worden en deze informatie zelfs bijdraagt aan onze eigen dienstverlening.

Bert van Doorn

Credion Maashorst

Thomas Vullings

Thomas Architecten maakt al vele jaren gebruik van de diensten van Vizien. Voor ons als architectenbureau is een sterk en mooi ontworpen website een must. De kracht van Vizien is dat men zich goed kan verplaatsen in de klant. Het team van Vizien is proactief en denkt mee in slimme en creatieve oplossingen. Dat zorgt voor een mooie samenwerking en een prachtig eindresultaat dankzij de input en veelzijdigheid van Vizien.

Thomas Vullings

Thomas Architecten

Veelgestelde vragen.

SEO is erg belangrijk, omdat het je onder de aandacht brengt van jouw doelgroep. Voor 95% van de Nederlanders begint de zoektocht naar een bepaald product of bedrijf namelijk in een zoekmachine als Google. Om leads te kunnen genereren en op te vallen bij jouw doelgroep, is het belangrijk dat je zo ver mogelijk bovenaan komt te staan in de zoekmachines.


Lees meer

SEO is de afkorting van Search Engine Optimization. In het Nederlands betekent dit zoekmachine optimalisatie. Een SEO specialist is iemand die ervoor zorgt dat websites op de juiste manier geoptimaliseerd worden, zodat ze beter gevonden worden in Google.


Lees meer

Backlinks zijn links die afkomstig zijn van andere websites en die middels een hyperlink refereren naar jouw website. Backlinks worden door Google gezien als een aanbeveling van jouw website. Hoe meer relevante en kwalitatieve backlinks, hoe groter de autoriteit van jouw website.


Lees meer

SEO en SEA zorgen er allebei voor dat je hoger in de zoekresultaten van de zoekmachines komt te staan. Maar er bestaat wel degelijk een verschil tussen SEO en SEA. Om het verschil tussen SEO en SEA uit te kunnen leggen, is het eerst belangrijk om te weten wat SEO en wat SEA nou eigenlijk is.


Lees meer

Wijntje?

Ben jij op zoek naar een zoekmachine marketingbureau dat wél waarmaakt wat ze zeggen? Dan ben jij onze klant. Zin om samen te werken? Wij maken graag kennis met jou en je bedrijf.

Neem contact op
Lois Hoos, Commercieel officemanager
Lois Hoos Commercieel officemanager
Geen bullshit, gewoon
goede search marketing?