Vizien

Social media contentcreatie: content die werkt.

Wat heb je aan je social media kanalen als je geen zin, geen tijd of geen inspiratie hebt om iets te posten? NIETS. De hoogste tijd dus om de social media contentcreatie uit te besteden aan een specialist, oftewel aan Vizien.

De juiste content op het juiste moment

Social media zijn niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Niet alleen persoonlijk, maar ook business gerelateerd. In welke branche jouw organisatie ook zit, jouw doelgroep is aanwezig op social media. Maar het heeft weinig kans van slagen als je gaat schieten met hagel, om uit het niets content te gaan delen op je social media kanalen. De juiste social media content op het juiste moment is dus erg belangrijk.

Vergroot je bereik

Maak je op een goede manier gebruik van je social media kanalen? Dan vergroot je het bereik van jouw bedrijf. En dit zorgt automatisch voor meer naamsbekendheid.

Meer interactie met je doelgroep

Social media zijn bij uitstek geschikt om met je doelgroep te communiceren. Bouw een band met ze op door open en eerlijk te communiceren, help ze wanneer nodig.

Jouw social media contentcreatie uitbesteden?.

Wil je jouw social media contentcreatie uitbesteden? Of wil je met je social media net een stapje verder gaan door jouw doelgroep heel gericht te benaderen? Door veel aandacht te genereren bij de juiste doelgroep? Wie weet is social advertising, zoals Facebook advertising, LinkedIn advertising of Instagram advertising wel iets voor jouw bedrijf. Onze specialisten kijken graag samen met jou naar de uitgebreide mogelijkheden van social media.

Wat onze tevreden klanten zeggen.

Waar we als team de meest energie van krijgen? Van een fijne samenwerking met elkaar en met onze klanten. Zo behalen we de mooiste resultaten. En die presenteren wij met trots!

Bekijk alle referenties
Dennis Döll

Afgelopen jaar hebben wij een succesvolle internationale beurs gedraaid. We hebben gespard over mogelijkheden onze doelgroep kennis te laten maken met Chew Express. Door deze via diverse kanalen te benaderen, was de doelgroep al vóór de beurs geprikkeld. Een mooi voorbeeld hoe Vizien naast websites, ook een echte sparringspartner kan zijn.

Dennis Döll

Chew Express

Mark Boelens

Met Vizien hebben wij in korte tijd een super sterke website gebouwd en SEA en Social Media campagnes opgezet. Nu is de samenwerking sterker dan ooit en bekijken we maandelijks hoe we dingen nóg beter kunnen doen. We leren onze doelgroep steeds beter kennen en nemen beslissingen niet meer op basis van feiten en metingen.

Mark Boelens

BANVO

Bert van Doorn

Met Credion Maashorst hebben we te maken met uitdagende campagne-eisen in een hele specifieke branche. Vizien weet als geen ander deze vraagstukken te beantwoorden, zodat we op social media en op SEA gebied steeds wijzer worden en deze informatie zelfs bijdraagt aan onze eigen dienstverlening.

Bert van Doorn

Credion Maashorst

Karien Bonenkamp

Wat ik fijn vind aan de samenwerking met Vizien is dat er persoonlijk contact is, ze zijn professioneel, maar wél met een vleugje humor. Dat vind ik erg belangrijk.

Karien Bonenkamp

Merlijn Groep

Karin van Zoggel

We zijn ontzettend trots op de samenwerking met Vizien, niet alleen als onze websitebouwer, maar ook als onze sparringspartner uit de online wereld. Steeds weer weten ze onze bijzondere vraagstukken juist te vertalen naar mogelijkheden en oplossingen. Samen ontwikkelen we steeds meer marketingmiddelen waar we met Loondesk heel erg blij mee zijn.

Karin van Zoggel

Loondesk

Koffietje?

Ben jij op zoek naar een zoekmachine marketingbureau dat wél waarmaakt wat ze zeggen? Dan ben jij onze klant. Zin om samen te werken? Wij maken graag kennis met jou en je bedrijf.

Neem contact op
Michelle de Klerk, Projectmanager
Michelle de Klerk Projectmanager