Technische analyse – hoe staat het met het fundament van jouw SEO?.

Met een technische SEO-analyse brengen we de technische SEO van jouw website in kaart. Deze analyse is het startpunt om het fundament van jouw SEO naar het volgende niveau te tillen.

Waarom is technische SEO zo belangrijk?

Een optimale technische fundering zorgt ervoor dat de pagina’s van je website eenvoudig gecrawld en geïndexeerd kunnen worden. Daarom is technische SEO zo belangrijk. In een technische analyse bekijken we onder andere de laadsnelheid van je de pagina’s en diverse onderdelen van je website, een responsive design, robots.txt, de url-structuur, de veiligheid, HTTP statuscodes en redirects. Wat gaat goed en waar is nog ruimte voor verbetering? En neem maar van ons aan, ruimte voor verbetering is er bijna altijd.

Vergroot de gebruiksvriendelijkheid

Een website die technisch goed in elkaar zit, zorgt ervoor dat je geen bezoekers kwijtraakt. Dit zorgt ervoor dat de relevantie van je website stijgt én voor een hogere positie in Google.

Meer organische bezoekers

Een technisch sterke website presteert beter in de zoekresultaten. Dit betekent dus meer organische bezoekers op je website en doorgaans dus ook voor meer omzet.

Interesse in een technische SEO-analyse?.

Ben je benieuwd naar hoe goed jouw website geoptimaliseerd is voor zowel de bezoeker als de zoekmachine? En wil je graag weten in hoeverre jouw technische SEO nog verbeterd moet worden? Neem dan contact met ons op. De specialisten van Vizien helpen je bij het creëren van een perfecte basis voor je online vindbaarheid.

Wat onze tevreden klanten zeggen.

Waar we als team de meest energie van krijgen? Van een fijne samenwerking met elkaar en met onze klanten. Zo behalen we de mooiste resultaten. En die presenteren wij met trots!

Bekijk alle referenties
Bert van Doorn

Met Credion Maashorst hebben we te maken met uitdagende campagne-eisen in een hele specifieke branche. Vizien weet als geen ander deze vraagstukken te beantwoorden, zodat we op social media en op SEA gebied steeds wijzer worden en deze informatie zelfs bijdraagt aan onze eigen dienstverlening.

Bert van Doorn

Credion Maashorst

Nick van Vianen

Door middel van korte lijnen en sterke communicatie weet Vizien precies te raken waar je naar op zoek bent. Enkel een website bouwen is te kort door de bocht om de kracht van dit bedrijf aan te stippen. Het gaat om veel meer, het gaat om het waarom. Hoe de doelen te bereiken om succesvolle marketing online op te zetten, en daar echt voordeel uit te halen. De snelheid en kunde waarmee ze dit doen blijft na vele jaren gebruik te maken van hun diensten nog steeds verbazen.

Nick van Vianen

Bouwbedrijf Bodavi B.V.

Karin van Zoggel

We zijn ontzettend trots op de samenwerking met Vizien, niet alleen als onze websitebouwer, maar ook als onze sparringspartner uit de online wereld. Steeds weer weten ze onze bijzondere vraagstukken juist te vertalen naar mogelijkheden en oplossingen. Samen ontwikkelen we steeds meer marketingmiddelen waar we met Loondesk heel erg blij mee zijn.

Karin van Zoggel

Loondesk

Dennis Döll

Afgelopen jaar hebben wij een succesvolle internationale beurs gedraaid. We hebben gespard over mogelijkheden onze doelgroep kennis te laten maken met Chew Express. Door deze via diverse kanalen te benaderen, was de doelgroep al vóór de beurs geprikkeld. Een mooi voorbeeld hoe Vizien naast websites, ook een echte sparringspartner kan zijn.

Dennis Döll

Chew Express

Thomas Vullings

Thomas Architecten maakt al vele jaren gebruik van de diensten van Vizien. Voor ons als architectenbureau is een sterk en mooi ontworpen website een must. De kracht van Vizien is dat men zich goed kan verplaatsen in de klant. Het team van Vizien is proactief en denkt mee in slimme en creatieve oplossingen. Dat zorgt voor een mooie samenwerking en een prachtig eindresultaat dankzij de input en veelzijdigheid van Vizien.

Thomas Vullings

Thomas Architecten

Karien Bonenkamp

Wat ik fijn vind aan de samenwerking met Vizien is dat er persoonlijk contact is, ze zijn professioneel, maar wél met een vleugje humor. Dat vind ik erg belangrijk.

Karien Bonenkamp

Merlijn Groep

Wijntje?

Ben jij op zoek naar een zoekmachine marketingbureau dat wél waarmaakt wat ze zeggen? Dan ben jij onze klant. Zin om samen te werken? Wij maken graag kennis met jou en je bedrijf.

Neem contact op
Michelle de Klerk, Projectmanager
Michelle de Klerk Projectmanager
Geen bullshit, gewoon
goede search marketing?