Gebruikerservaring

De gebruiker centraal. Een goede gebruikservaring geeft je bezoekers een positief gevoel. Het resultaat? Terugkerende bezoekers.

Onderzoek

Doe onderzoek om je doelgroep beter te begrijpen, om hun wensen en de gebruiksvriendelijkheid van je website in kaart te brengen.

Interactie-ontwerp

De vertaling van deze wensen. Maak het concreet met ‘wireframes’ waarin de structuur en gebruiksvriendelijkheid centraal staan.

Testen

Testen, testen, testen daar draait het bij UX om. Klopt datgene wat jij voor ogen hebt wel met datgene hoe je doelgroep ernaar kijkt?

Van usability analyse tot interactie-ontwerp.

Zo doen we dat bij Vizien

Het ontwerpen van een complete, zo prettig mogelijke gebruikerservaring (UX) begint bij goed onderzoek. Onderzoek om je doelgroep en/of gebruiker te begrijpen, de gebruiksvriendelijkheid van je website in kaart te brengen. Denk aan kwalitatieve interviews met gebruikers om hun wensen in kaart te brengen en gebruikerstesten om inzicht te verkrijgen in het gebruikersgedrag. Op basis hiervan kunnen gerichte vervolgstappen gemaakt worden.

De wensen van jouw doelgroep worden vertaald naar een interactie-ontwerp. De verbeterpunten worden uitgewerkt door middel van (klikbare) ‘wireframes’, schetsmatige bouwtekeningen waarin onder andere sitestructuur en gebruiksvriendelijkheid centraal staan. Heb je al een ontwerper? Of heb je meer behoefte aan een adviserende rol? Geen probleem. Bij Vizien helpen we je graag bij het verbeteren van de User Experience. Om (nog) meer rendement te halen uit je online marketing inspanningen. Wij beginnen altijd bij de gebruiker.

Kopje koffie?

Een vrijblijvend gesprek tussen jou en ons.

Benieuwd wat Vizien voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek tussen jou en ons. Onder het genot van een kopje koffie helpen we je graag met al je (online) marketingactiviteiten.

Glaasje wijn?

Een vrijblijvend gesprek tussen jou en ons.

Benieuwd wat Vizien voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek tussen jou en ons. Onder het genot van een glaasje wijn helpen we je graag met al je (online) marketingactiviteiten.

Maak een afspraak