Webhosting – hosting die altijd snel en bereikbaar is.

Webhosting is essentieel wanneer je een website hebt. Zonder webhosting is het onmogelijk om jouw website zichtbaar te krijgen voor bezoekers. Website hosten? Wij van Vizien zorgen voor een website die altijd snel én bereikbaar is.

Bij Vizien heb je één contactpersoon

Wie aan website of webshop hosting denkt, denkt vaak gelijk aan gecompliceerde processen. Dat is ook niet zo gek. Maar niet wanneer je voor het hosten van je website of webshop kiest voor Vizien. Wij nemen de complexiteit voor onze rekening, zodat jij daar geen omkijken naar hebt. Voor webhosting heb je bij ons één contactpersoon. Eén contactpersoon die altijd voor je klaar staat, die je snel en gericht kan helpen en die op zoek gaat naar de beste oplossing voor jouw probleem.

Snelle, betrouwbare webhosting

Webhosting hoort snel, simpel en betrouwbaar te zijn, want zo haalt je website of webshop de beste resultaten.

Dagelijkse back-ups

Het hosten van je website of webshop gaat bij ons gepaard met dagelijkse back-ups. Zo ben je ervan verzekerd dat er niets kostbaars verloren gaat.

Bij Vizien je website of webshop hosten?.

Wij van Vizien houden van korte lijnen en snel schakelen. Daarom werken wij voor de WordPress hosting van je website of webshop samen met Mr. Webhosting. Mr. Webhosting staat voor een snelle hosting waar je op kunt vertrouwen. Geen online supportsysteem, maar écht persoonlijk contact voor al je vragen of problemen.

Wat onze tevreden klanten zeggen.

Waar we als team de meest energie van krijgen? Van een fijne samenwerking met elkaar en met onze klanten. Zo behalen we de mooiste resultaten. En die presenteren wij met trots!

Bekijk alle referenties
Karien Bonenkamp

Wat ik fijn vind aan de samenwerking met Vizien is dat er persoonlijk contact is, ze zijn professioneel, maar wél met een vleugje humor. Dat vind ik erg belangrijk.

Karien Bonenkamp

Merlijn Groep

Bert van Doorn

Met Credion Maashorst hebben we te maken met uitdagende campagne-eisen in een hele specifieke branche. Vizien weet als geen ander deze vraagstukken te beantwoorden, zodat we op social media en op SEA gebied steeds wijzer worden en deze informatie zelfs bijdraagt aan onze eigen dienstverlening.

Bert van Doorn

Credion Maashorst

Nick van Vianen

Door middel van korte lijnen en sterke communicatie weet Vizien precies te raken waar je naar op zoek bent. Enkel een website bouwen is te kort door de bocht om de kracht van dit bedrijf aan te stippen. Het gaat om veel meer, het gaat om het waarom. Hoe de doelen te bereiken om succesvolle marketing online op te zetten, en daar echt voordeel uit te halen. De snelheid en kunde waarmee ze dit doen blijft na vele jaren gebruik te maken van hun diensten nog steeds verbazen.

Nick van Vianen

Bouwbedrijf Bodavi B.V.

Karin van Zoggel

We zijn ontzettend trots op de samenwerking met Vizien, niet alleen als onze websitebouwer, maar ook als onze sparringspartner uit de online wereld. Steeds weer weten ze onze bijzondere vraagstukken juist te vertalen naar mogelijkheden en oplossingen. Samen ontwikkelen we steeds meer marketingmiddelen waar we met Loondesk heel erg blij mee zijn.

Karin van Zoggel

Loondesk

Dennis Döll

Afgelopen jaar hebben wij een succesvolle internationale beurs gedraaid. We hebben gespard over mogelijkheden onze doelgroep kennis te laten maken met Chew Express. Door deze via diverse kanalen te benaderen, was de doelgroep al vóór de beurs geprikkeld. Een mooi voorbeeld hoe Vizien naast websites, ook een echte sparringspartner kan zijn.

Dennis Döll

Chew Express

Thomas Vullings

Thomas Architecten maakt al vele jaren gebruik van de diensten van Vizien. Voor ons als architectenbureau is een sterk en mooi ontworpen website een must. De kracht van Vizien is dat men zich goed kan verplaatsen in de klant. Het team van Vizien is proactief en denkt mee in slimme en creatieve oplossingen. Dat zorgt voor een mooie samenwerking en een prachtig eindresultaat dankzij de input en veelzijdigheid van Vizien.

Thomas Vullings

Thomas Architecten

Veelgestelde vragen.

Een domeinnaam is eenvoudig te verhuizen naar een andere hostingpartij. Wel is het mogelijk dat je in verband met een contract nog abonnementskosten moet blijven betalen tot dit contract is afgelopen.


Lees meer

Hosting, of webhosting is het huren van een stukje opslag op een server. Op deze server worden alle bestanden geplaatst en bewaard die je nodig hebt om een website te maken en om deze te verbinden met het internet.


Lees meer

Wijntje?

Ben jij op zoek naar een zoekmachine marketingbureau dat wél waarmaakt wat ze zeggen? Dan ben jij onze klant. Zin om samen te werken? Wij maken graag kennis met jou en je bedrijf.

Neem contact op
Lois Hoos, Commercieel officemanager
Lois Hoos Commercieel officemanager
Geen bullshit, gewoon
goede search marketing?