Inventarisatie.

Jij als klant staat bij deze stap centraal: wat vind je mooi? Wat vind je lelijk? En wat wil je eventueel behouden?

Functionaliteit.

Er wordt een functioneel ontwerp gemaakt. Hoe moet het menu eruit zien? Wat staat er in een contactformulier?

Beleving.

Ook beleving is van belang. Welk gevoel moet je website uitstralen? Wat moeten je bezoekers beleven?

Ontwerp.

Functionaliteit en beleving komen samen in één website ontwerp: hét uiteindelijke design van jouw website.

Jouw website ontwerpen.

Zo doen we dat bij Vizien.

Online succes begint met een perfect website design. Wist je dat een bezoeker binnen drie seconden besluit of hij op jouw website blijft of meteen weg klikt? Onze experts op het gebied van website design weten als geen ander hoe ze jouw klant aanspreken met een professioneel, uniek, innovatief en gebruiksvriendelijk design. Een website design dat ook nog eens voldoet aan de laatste (technische) eisen, ontwikkelingen en trends.

Elk bedrijf is uniek en ook elk bedrijf beschikt over een eigen verhaal. Wanneer wij van Vizien jouw website ontwerpen, maken we een website design dat past bij jouw bedrijf, jouw verhaal en jouw klanten. Maatwerk dus! En daarnaast verliezen we de online vindbaarheid niet uit het oog, want ook jij wil  met je nieuwe website beter gevonden worden op het internet toch? Kies voor Vizien, kies voor een prachtig website design voor een scherpe prijs.

Metdrank.nl
Bekijk de case
Gastvrij Horeca Uitzendbureau
Bekijk de website
Caravanas Ibiza
Bekijk de website
Druk van de ketel
Bekijk de website

Kopje koffie?

Een vrijblijvend gesprek tussen jou en ons.

Benieuwd wat Vizien voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek tussen jou en ons. Onder het genot van een kopje koffie helpen we je graag met al je (online) marketingactiviteiten.

Glaasje wijn?

Een vrijblijvend gesprek tussen jou en ons.

Benieuwd wat Vizien voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek tussen jou en ons. Onder het genot van een glaasje wijn helpen we je graag met al je (online) marketingactiviteiten.

Maak een afspraak