Vergroot je vindbaarheid met website-optimalisatie.

Ben je blij met je website, maar minder blij met het resultaat dat deze website oplevert? Dan is website-optimalisatie de volgende stap. Vizien denkt graag met je mee, zodat jij meer bezoekers en meer omzet kan genereren.

Website optimalisatie: optimaliseer de content

Een belangrijk onderdeel van website-optimalisatie is contentoptimalisatie. Met content maak je namelijk het verschil, ook voor zoekmachines. Zonder goede content gaat een technisch perfecte website nooit goed scoren. Laat staan dat het een website wordt met hoge autoriteit. Beter gezegd is contentoptimalisatie dus een cruciaal onderdeel van website-optimalisatie.

Structurele verbeteringen

Website-optimalisatie is geen snelle oplossing voor direct zichtbare resultaten. Website-optimalisatie staat voor structurele verbeteringen die een sneeuwbaleffect tot stand kunnen brengen.

Meer bezoekers en meer omzet

Het belangrijkste doel van website-optimalisatie is dat jouw website beter wordt gevonden en beter converteert. Oftewel dat je meer bezoekers trekt en dus meer omzet genereert.

Website-optimalisatie uitbesteden?.

Zoals eerder aangegeven is website-optimalisatie een specialistisch vakgebied. Wil jij de optimalisatie van jouw website of webshop uitbesteden aan een search marketingbureau met specialisten met meer dan 15 jaar ervaring? Aangenaam, wij zijn Vizien. Jouw laatste search marketingbureau. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Wat onze tevreden klanten zeggen.

Waar we als team de meest energie van krijgen? Van een fijne samenwerking met elkaar en met onze klanten. Zo behalen we de mooiste resultaten. En die presenteren wij met trots!

Bekijk alle referenties
Karin van Zoggel

We zijn ontzettend trots op de samenwerking met Vizien, niet alleen als onze websitebouwer, maar ook als onze sparringspartner uit de online wereld. Steeds weer weten ze onze bijzondere vraagstukken juist te vertalen naar mogelijkheden en oplossingen. Samen ontwikkelen we steeds meer marketingmiddelen waar we met Loondesk heel erg blij mee zijn.

Karin van Zoggel

Loondesk

Nick van Vianen

Door middel van korte lijnen en sterke communicatie weet Vizien precies te raken waar je naar op zoek bent. Enkel een website bouwen is te kort door de bocht om de kracht van dit bedrijf aan te stippen. Het gaat om veel meer, het gaat om het waarom. Hoe de doelen te bereiken om succesvolle marketing online op te zetten, en daar echt voordeel uit te halen. De snelheid en kunde waarmee ze dit doen blijft na vele jaren gebruik te maken van hun diensten nog steeds verbazen.

Nick van Vianen

Bouwbedrijf Bodavi B.V.

Karien Bonenkamp

Wat ik fijn vind aan de samenwerking met Vizien is dat er persoonlijk contact is, ze zijn professioneel, maar wél met een vleugje humor. Dat vind ik erg belangrijk.

Karien Bonenkamp

Merlijn Groep

Thomas Vullings

Thomas Architecten maakt al vele jaren gebruik van de diensten van Vizien. Voor ons als architectenbureau is een sterk en mooi ontworpen website een must. De kracht van Vizien is dat men zich goed kan verplaatsen in de klant. Het team van Vizien is proactief en denkt mee in slimme en creatieve oplossingen. Dat zorgt voor een mooie samenwerking en een prachtig eindresultaat dankzij de input en veelzijdigheid van Vizien.

Thomas Vullings

Thomas Architecten

Mark Boelens

Met Vizien hebben wij in korte tijd een super sterke website gebouwd en SEA en Social Media campagnes opgezet. Nu is de samenwerking sterker dan ooit en bekijken we maandelijks hoe we dingen nóg beter kunnen doen. We leren onze doelgroep steeds beter kennen en nemen beslissingen niet meer op basis van feiten en metingen.

Mark Boelens

BANVO

Dennis Döll

Afgelopen jaar hebben wij een succesvolle internationale beurs gedraaid. We hebben gespard over mogelijkheden onze doelgroep kennis te laten maken met Chew Express. Door deze via diverse kanalen te benaderen, was de doelgroep al vóór de beurs geprikkeld. Een mooi voorbeeld hoe Vizien naast websites, ook een echte sparringspartner kan zijn.

Dennis Döll

Chew Express

Wijntje?

Ben jij op zoek naar een zoekmachine marketingbureau dat wél waarmaakt wat ze zeggen? Dan ben jij onze klant. Zin om samen te werken? Wij maken graag kennis met jou en je bedrijf.

Neem contact op
Lois Hoos, Commercieel officemanager
Lois Hoos Commercieel officemanager
Geen bullshit, gewoon
goede search marketing?