Webteksten schrijven? Zo doen we dat bij Vizien.

Webteksten schrijven is één ding, maar webteksten schrijven die onderscheidend, commercieel én ook nog eens vindbaar zijn, is een vak apart. Een vak dat Vizien als geen ander beheerst!

Goede webteksten voor je doelgroep én Google

Of het nu gaat om begeleidende stukjes copy, vindbare SEO-teksten, overtuigende verkoopteksten, interessante blogs, veelgestelde vragen of leuke teksten voor op de “over ons” pagina; alle teksten op jouw website dragen bij aan je imago. En leveren je uiteindelijk ook omzet op. Erg belangrijk dus om hier wel de tijd en de aandacht aan te besteden die het verdient. Maar webteksten schrijven is niet voor iedereen weggelegd. Het alternatief? Je webteksten laten schrijven door Vizien.

Originele, overtuigende content

Zijn jouw webteksten van dertien in een dozijn? Kies er dan voor om je webteksten te laten schrijven. Het resultaat? Originele, overtuigende content. Voor je doelgroep én Google.

Minder wollig, vooral actief

Wil je de bezoeker meevoeren in je verhaal? Wil je jouw doelgroep aanzetten tot actie? Dan is het belangrijk om minder wollig en vooral actiever te gaan schrijven. Passief schrijven is bijna nooit een goede keuze.

Actieve en vindbare webteksten laten schrijven?.

Gebruik jij vaak “kunnen, willen, zullen” tijdens het schrijven? Ben je onzeker over jouw schrijfstijl? Weet je niet hoe jouw doelgroep zoekt naar jouw producten en/of diensten? Kies er dan voor om je webteksten te laten schrijven door een contentspecialist met ervaring op het gebied van SEO. De contentspecialist van Vizien klimt graag voor jou in de pen.

Wat onze tevreden klanten zeggen.

Waar we als team de meest energie van krijgen? Van een fijne samenwerking met elkaar en met onze klanten. Zo behalen we de mooiste resultaten. En die presenteren wij met trots!

Bekijk alle referenties
Karin van Zoggel

We zijn ontzettend trots op de samenwerking met Vizien, niet alleen als onze websitebouwer, maar ook als onze sparringspartner uit de online wereld. Steeds weer weten ze onze bijzondere vraagstukken juist te vertalen naar mogelijkheden en oplossingen. Samen ontwikkelen we steeds meer marketingmiddelen waar we met Loondesk heel erg blij mee zijn.

Karin van Zoggel

Loondesk

Mark Boelens

Met Vizien hebben wij in korte tijd een super sterke website gebouwd en SEA en Social Media campagnes opgezet. Nu is de samenwerking sterker dan ooit en bekijken we maandelijks hoe we dingen nóg beter kunnen doen. We leren onze doelgroep steeds beter kennen en nemen beslissingen niet meer op basis van feiten en metingen.

Mark Boelens

BANVO

Dennis Döll

Afgelopen jaar hebben wij een succesvolle internationale beurs gedraaid. We hebben gespard over mogelijkheden onze doelgroep kennis te laten maken met Chew Express. Door deze via diverse kanalen te benaderen, was de doelgroep al vóór de beurs geprikkeld. Een mooi voorbeeld hoe Vizien naast websites, ook een echte sparringspartner kan zijn.

Dennis Döll

Chew Express

Thomas Vullings

Thomas Architecten maakt al vele jaren gebruik van de diensten van Vizien. Voor ons als architectenbureau is een sterk en mooi ontworpen website een must. De kracht van Vizien is dat men zich goed kan verplaatsen in de klant. Het team van Vizien is proactief en denkt mee in slimme en creatieve oplossingen. Dat zorgt voor een mooie samenwerking en een prachtig eindresultaat dankzij de input en veelzijdigheid van Vizien.

Thomas Vullings

Thomas Architecten

Bert van Doorn

Met Credion Maashorst hebben we te maken met uitdagende campagne-eisen in een hele specifieke branche. Vizien weet als geen ander deze vraagstukken te beantwoorden, zodat we op social media en op SEA gebied steeds wijzer worden en deze informatie zelfs bijdraagt aan onze eigen dienstverlening.

Bert van Doorn

Credion Maashorst

Karien Bonenkamp

Wat ik fijn vind aan de samenwerking met Vizien is dat er persoonlijk contact is, ze zijn professioneel, maar wél met een vleugje humor. Dat vind ik erg belangrijk.

Karien Bonenkamp

Merlijn Groep

Veelgestelde vragen.

De minimale of maximale lengte van een SEO-tekst is afhankelijk van het soort tekst, maar ook van het type pagina. Probeer je hier alleen niet te veel aan vast te houden. Het doel van SEO-tekst is en blijft namelijk het informeren van lezers.


Lees meer

SEO-schrijven is het schrijven van inhoud met de bedoeling om op de eerste pagina van een zoekmachine, zoals Google, terecht te komen. Maar een goede SEO-tekst schrijf je in de eerste plaats voor je bezoekers.


Lees meer

Koffietje?

Ben jij op zoek naar een zoekmachine marketingbureau dat wél waarmaakt wat ze zeggen? Dan ben jij onze klant. Zin om samen te werken? Wij maken graag kennis met jou en je bedrijf.

Neem contact op
Manon van den Beuken, Founder & Commercieel directeur
Manon van den Beuken Founder & Commercieel directeur
Geen bullshit, gewoon
goede search marketing?