Wij regelen de hosting van jouw WordPress website of webshop.

Wil je jouw WordPress website of webshop op een efficiënte, veilige en snelle manier laten werken? Dan kan en mag goede hosting niet ontbreken. Laat dit over aan de experts, zodat jij je kunt concentreren op het runnen van jouw bedrijf.

Hosting, optimaal geconfigureerd voor WordPress

Veilige webhosting is schaars. Maar wanneer je voor de hosting van jouw WordPress website kiest voor Vizien, kies je voor een website die optimaal beveiligd is. Wij maken dagelijks back-ups van je website. Het voordeel hiervan is dat er, in het geval van problemen, zeker niets verloren gaat. En een website die door ons gehost wordt, heeft altijd een SSL-certificaat. Dát is de betrouwbare service van Vizien.

Ontzorgen

Wij ontzorgen je van A tot Z, zodat jij je kunt concentreren op het runnen van je bedrijf. Heb je vragen of problemen? Neem contact met ons op. Wij regelen het.

Snelle laadsnelheid

Google geeft vaak prioriteit aan websites die een snelle laadsnelheid hebben, omdat dit voor een betere gebruikservaring zorgt. Met onze WordPress hosting garanderen wij een snelle website.

Beginnen met webhosting van je WordPress website?.

Ben je overtuigd van de voordelen die Vizien te bieden heeft qua hosting van jouw WordPress website? Wil je graag snel live met je website? En wil je er geen omkijken naar hebben? Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden. Ook wanneer je nog vragen hebt over website hosting via WordPress.

Wat onze tevreden klanten zeggen.

Waar we als team de meest energie van krijgen? Van een fijne samenwerking met elkaar en met onze klanten. Zo behalen we de mooiste resultaten. En die presenteren wij met trots!

Bekijk alle referenties
Dennis Döll

Afgelopen jaar hebben wij een succesvolle internationale beurs gedraaid. We hebben gespard over mogelijkheden onze doelgroep kennis te laten maken met Chew Express. Door deze via diverse kanalen te benaderen, was de doelgroep al vóór de beurs geprikkeld. Een mooi voorbeeld hoe Vizien naast websites, ook een echte sparringspartner kan zijn.

Dennis Döll

Chew Express

Thomas Vullings

Thomas Architecten maakt al vele jaren gebruik van de diensten van Vizien. Voor ons als architectenbureau is een sterk en mooi ontworpen website een must. De kracht van Vizien is dat men zich goed kan verplaatsen in de klant. Het team van Vizien is proactief en denkt mee in slimme en creatieve oplossingen. Dat zorgt voor een mooie samenwerking en een prachtig eindresultaat dankzij de input en veelzijdigheid van Vizien.

Thomas Vullings

Thomas Architecten

Bert van Doorn

Met Credion Maashorst hebben we te maken met uitdagende campagne-eisen in een hele specifieke branche. Vizien weet als geen ander deze vraagstukken te beantwoorden, zodat we op social media en op SEA gebied steeds wijzer worden en deze informatie zelfs bijdraagt aan onze eigen dienstverlening.

Bert van Doorn

Credion Maashorst

Nick van Vianen

Door middel van korte lijnen en sterke communicatie weet Vizien precies te raken waar je naar op zoek bent. Enkel een website bouwen is te kort door de bocht om de kracht van dit bedrijf aan te stippen. Het gaat om veel meer, het gaat om het waarom. Hoe de doelen te bereiken om succesvolle marketing online op te zetten, en daar echt voordeel uit te halen. De snelheid en kunde waarmee ze dit doen blijft na vele jaren gebruik te maken van hun diensten nog steeds verbazen.

Nick van Vianen

Bouwbedrijf Bodavi B.V.

Karin van Zoggel

We zijn ontzettend trots op de samenwerking met Vizien, niet alleen als onze websitebouwer, maar ook als onze sparringspartner uit de online wereld. Steeds weer weten ze onze bijzondere vraagstukken juist te vertalen naar mogelijkheden en oplossingen. Samen ontwikkelen we steeds meer marketingmiddelen waar we met Loondesk heel erg blij mee zijn.

Karin van Zoggel

Loondesk

Mark Boelens

Met Vizien hebben wij in korte tijd een super sterke website gebouwd en SEA en Social Media campagnes opgezet. Nu is de samenwerking sterker dan ooit en bekijken we maandelijks hoe we dingen nóg beter kunnen doen. We leren onze doelgroep steeds beter kennen en nemen beslissingen niet meer op basis van feiten en metingen.

Mark Boelens

BANVO

Veelgestelde vragen.

Hosting, of webhosting is het huren van een stukje opslag op een server. Op deze server worden alle bestanden geplaatst en bewaard die je nodig hebt om een website te maken en om deze te verbinden met het internet.


Lees meer

Een domeinnaam is eenvoudig te verhuizen naar een andere hostingpartij. Wel is het mogelijk dat je in verband met een contract nog abonnementskosten moet blijven betalen tot dit contract is afgelopen.


Lees meer

Koffietje?

Ben jij op zoek naar een zoekmachine marketingbureau dat wél waarmaakt wat ze zeggen? Dan ben jij onze klant. Zin om samen te werken? Wij maken graag kennis met jou en je bedrijf.

Neem contact op
Michelle de Klerk, Projectmanager
Michelle de Klerk Projectmanager
Geen bullshit, gewoon
goede search marketing?