SEO voor WordPress – meer dan het installeren van een plugin.

Zeg je SEO voor WordPress dan wordt vaak gedacht aan de Yoast SEO plug-in. Maar het is veel meer dan alleen het installeren van een plug-in. Wat dan? Dat weten wij van Vizien, dé specialist in search marketing, als geen ander.

WordPress is in de basis een SEO-vriendelijk platform

Wanneer je kiest voor een SEO WordPress website start onze SEO specialist altijd met een keyword research. Hierin brengen we het zoekgedrag en de zoekintentie van jouw doelgroep en de bijbehorende zoekwoorden in kaart. Dit vertalen we vervolgens naar een keyword mapping, oftewel een heldere menustructuur. Dit vormt de basis voor de contentoptimalisatie. Zeker op het gebied van content is WordPress een flexibel en gebruiksvriendelijk platform.

Gebruiksvriendelijk

WordPress is een heel gebruiksvriendelijk systeem. Na oplevering ontvang jij als klant eigen inloggegevens, zodat je zelf aan de slag kunt met je foto’s, artikelen en teksten.

Veel opties en mogelijkheden

WordPress is geschikt voor SEO omdat het veel verschillende opties en mogelijkheden biedt. Zowel op het gebied van techniek als op het gebied van content.

Meer weten over de combinatie WordPress en SEO?.

Heb je al een WordPress website en ben je benieuwd naar de mogelijkheden van SEO? Of wil je helemaal van scratch af aan beginnen met een nieuwe WordPress website die ook nog eens geoptimaliseerd is voor SEO? Neem dan contact op met Vizien. Wij zijn al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in WordPress én in SEO.

Wat onze tevreden klanten zeggen.

Waar we als team de meest energie van krijgen? Van een fijne samenwerking met elkaar en met onze klanten. Zo behalen we de mooiste resultaten. En die presenteren wij met trots!

Bekijk alle referenties
Karin van Zoggel

We zijn ontzettend trots op de samenwerking met Vizien, niet alleen als onze websitebouwer, maar ook als onze sparringspartner uit de online wereld. Steeds weer weten ze onze bijzondere vraagstukken juist te vertalen naar mogelijkheden en oplossingen. Samen ontwikkelen we steeds meer marketingmiddelen waar we met Loondesk heel erg blij mee zijn.

Karin van Zoggel

Loondesk

Nick van Vianen

Door middel van korte lijnen en sterke communicatie weet Vizien precies te raken waar je naar op zoek bent. Enkel een website bouwen is te kort door de bocht om de kracht van dit bedrijf aan te stippen. Het gaat om veel meer, het gaat om het waarom. Hoe de doelen te bereiken om succesvolle marketing online op te zetten, en daar echt voordeel uit te halen. De snelheid en kunde waarmee ze dit doen blijft na vele jaren gebruik te maken van hun diensten nog steeds verbazen.

Nick van Vianen

Bouwbedrijf Bodavi B.V.

Dennis Döll

Afgelopen jaar hebben wij een succesvolle internationale beurs gedraaid. We hebben gespard over mogelijkheden onze doelgroep kennis te laten maken met Chew Express. Door deze via diverse kanalen te benaderen, was de doelgroep al vóór de beurs geprikkeld. Een mooi voorbeeld hoe Vizien naast websites, ook een echte sparringspartner kan zijn.

Dennis Döll

Chew Express

Karien Bonenkamp

Wat ik fijn vind aan de samenwerking met Vizien is dat er persoonlijk contact is, ze zijn professioneel, maar wél met een vleugje humor. Dat vind ik erg belangrijk.

Karien Bonenkamp

Merlijn Groep

Bert van Doorn

Met Credion Maashorst hebben we te maken met uitdagende campagne-eisen in een hele specifieke branche. Vizien weet als geen ander deze vraagstukken te beantwoorden, zodat we op social media en op SEA gebied steeds wijzer worden en deze informatie zelfs bijdraagt aan onze eigen dienstverlening.

Bert van Doorn

Credion Maashorst

Mark Boelens

Met Vizien hebben wij in korte tijd een super sterke website gebouwd en SEA en Social Media campagnes opgezet. Nu is de samenwerking sterker dan ooit en bekijken we maandelijks hoe we dingen nóg beter kunnen doen. We leren onze doelgroep steeds beter kennen en nemen beslissingen niet meer op basis van feiten en metingen.

Mark Boelens

BANVO

Koffietje?

Ben jij op zoek naar een zoekmachine marketingbureau dat wél waarmaakt wat ze zeggen? Dan ben jij onze klant. Zin om samen te werken? Wij maken graag kennis met jou en je bedrijf.

Neem contact op
Michelle de Klerk, Projectmanager
Michelle de Klerk Projectmanager
Geen bullshit, gewoon
goede search marketing?