Professionele webshop laten maken? Wij werken met WooCommerce.

Een professionele webshop laten maken? Kies dan voor een WooCommerce webshop. WooCommerce staat voor de beste gebruikerservaring, efficiënter werken én een basis om te groeien. Wij van Vizien groeien graag met je mee.

WooCommerce webshop laten maken? Dit zijn de voordelen!

Wanneer je door ons een nieuwe webshop wilt laten maken, kies je automatisch voor een WooCommerce webshop. WooCommerce is één van de meest populaire webshop plugins van WordPress. WooCommerce is snel, flexibel en volledig te customizen. WooCommerce maakt het beheren van webshops heel eenvoudig met diverse praktische functies. Denk aan voorraad- en belastingbeheer en verzendintegratie. En omdat WooCommerce zo een populaire plug-in is, is het aanbod voor de te koppelen betaalproviders enorm.

Uitbreiding op WordPress

WooCommerce is een uitbreiding op WordPress. En WordPress is in de basis een perfect CMS voor je online vindbaarheid. Aan hand van wat jij nodig hebt, breiden we jouw webshop naar wens uit.

Eenvoudig in gebruik

Net als WordPress is ook WooCommerce eenvoudig in gebruik. Dus nee, je hoeft echt niet technisch onderlegd te zijn om zelf producten en de bijbehorende informatie toe te voegen of te bewerken.

WordPress webshop laten bouwen door Vizien?.

Wil je een nieuwe WordPress webshop laten maken? Of haal je niet meer het maximale uit je huidige webshop? Neem dan contact op met Vizien. Als search marketing bureau zijn wij inmiddels ruim 15 jaar gespecialiseerd in WordPress en WooCommerce. Dé perfecte partij dus om jouw WordPress webshop te bouwen of naar het volgende niveau te tillen.

Wat onze tevreden klanten zeggen.

Waar we als team de meest energie van krijgen? Van een fijne samenwerking met elkaar en met onze klanten. Zo behalen we de mooiste resultaten. En die presenteren wij met trots!

Bekijk alle referenties
Dennis Döll

Afgelopen jaar hebben wij een succesvolle internationale beurs gedraaid. We hebben gespard over mogelijkheden onze doelgroep kennis te laten maken met Chew Express. Door deze via diverse kanalen te benaderen, was de doelgroep al vóór de beurs geprikkeld. Een mooi voorbeeld hoe Vizien naast websites, ook een echte sparringspartner kan zijn.

Dennis Döll

Chew Express

Karin van Zoggel

We zijn ontzettend trots op de samenwerking met Vizien, niet alleen als onze websitebouwer, maar ook als onze sparringspartner uit de online wereld. Steeds weer weten ze onze bijzondere vraagstukken juist te vertalen naar mogelijkheden en oplossingen. Samen ontwikkelen we steeds meer marketingmiddelen waar we met Loondesk heel erg blij mee zijn.

Karin van Zoggel

Loondesk

Mark Boelens

Met Vizien hebben wij in korte tijd een super sterke website gebouwd en SEA en Social Media campagnes opgezet. Nu is de samenwerking sterker dan ooit en bekijken we maandelijks hoe we dingen nóg beter kunnen doen. We leren onze doelgroep steeds beter kennen en nemen beslissingen niet meer op basis van feiten en metingen.

Mark Boelens

BANVO

Thomas Vullings

Thomas Architecten maakt al vele jaren gebruik van de diensten van Vizien. Voor ons als architectenbureau is een sterk en mooi ontworpen website een must. De kracht van Vizien is dat men zich goed kan verplaatsen in de klant. Het team van Vizien is proactief en denkt mee in slimme en creatieve oplossingen. Dat zorgt voor een mooie samenwerking en een prachtig eindresultaat dankzij de input en veelzijdigheid van Vizien.

Thomas Vullings

Thomas Architecten

Karien Bonenkamp

Wat ik fijn vind aan de samenwerking met Vizien is dat er persoonlijk contact is, ze zijn professioneel, maar wél met een vleugje humor. Dat vind ik erg belangrijk.

Karien Bonenkamp

Merlijn Groep

Nick van Vianen

Door middel van korte lijnen en sterke communicatie weet Vizien precies te raken waar je naar op zoek bent. Enkel een website bouwen is te kort door de bocht om de kracht van dit bedrijf aan te stippen. Het gaat om veel meer, het gaat om het waarom. Hoe de doelen te bereiken om succesvolle marketing online op te zetten, en daar echt voordeel uit te halen. De snelheid en kunde waarmee ze dit doen blijft na vele jaren gebruik te maken van hun diensten nog steeds verbazen.

Nick van Vianen

Bouwbedrijf Bodavi B.V.

Koffietje?

Ben jij op zoek naar een zoekmachine marketingbureau dat wél waarmaakt wat ze zeggen? Dan ben jij onze klant. Zin om samen te werken? Wij maken graag kennis met jou en je bedrijf.

Neem contact op
Manon van den Beuken, Founder & Commercieel directeur
Manon van den Beuken Founder & Commercieel directeur
Geen bullshit, gewoon
goede search marketing?