Kan ik een professionele website laten maken door jullie?

Ja, het is zeker mogelijk om door ons een professionele website te laten maken. Vooral wanneer je een bureau zoekt wat waarmaakt wat ze zeggen, ben je bij ons aan het juiste adres. De specialisten van Vizien helpen je namelijk graag aan een professionele website.

Een goede eerste indruk

Jouw website is de eerste indruk waar potentiële klanten je op beoordelen. Het laten maken van een goede, professionele website is daarom erg belangrijk. Bij Vizien helpen wij je hier graag mee. Ons team van webdesigners en webdevelopers staat voor je klaar om samen de beste resultaten te bereiken.

Een professionele website laten maken: onze werkwijze

Laat je een professionele website maken door ons? Dan zorgen wij voor een maatwerk website. Daarnaast nemen wij je graag mee in het proces. Daarom ontwerpen wij altijd eerst de homepage. Pas wanneer jij helemaal tevreden bent, gaan wij verder met de rest van de pagina’s. Tijdens het ontwerpen van jouw website staat de gebruiker centraal.

Wanneer het ontwerp van de website volledig af is, nemen wij deze met je door. Is het kleurgebruik goed en sluit deze aan op de huisstijl? Hoe vind je de lay-out? Komen de afbeeldingen tot hun recht? En ben je helemaal enthousiast? Pas dan beginnen wij met het bouwen van jouw website. Dit doen wij in WordPress. En nee, wij werken niet met standaard thema’s. Wij bouwen jouw website namelijk volledig aan de hand van het design. Waarom wij met WordPress werken? Omdat het een gebruiksvriendelijk CMS is dat zich goed leent voor maatwerk.

Een professionele website laten maken door ons?

Wil jij een unieke website met de juiste boodschap, maar heb je zelf niet zo’n zin om aan de slag te gaan? Dan kun je altijd een professionele website door ons laten maken. Wij beginnen graag met een website ontwerp waar jij enthousiast van wordt om hier vervolgens een gebruiksvriendelijke WordPress website van te maken.

Meer weten over onze werkwijze of heb jij interesse in het laten maken van een professionele website? Neem gerust contact met ons op.


Koffietje?

Ben jij op zoek naar een zoekmachine marketingbureau dat wél waarmaakt wat ze zeggen? Dan ben jij onze klant. Zin om samen te werken? Wij maken graag kennis met jou en je bedrijf.

Neem contact op
Manon van den Beuken, Founder & Commercieel directeur
Manon van den Beuken Founder & Commercieel directeur
Geen bullshit, gewoon
goede search marketing?