Kan ik mijn Strato domein naar jullie verhuizen?

Host je jouw domeinnaam bij Strato en wil je graag van hostingpartij wisselen? Door jouw Strato domein naar ons te verhuizen heb je alles op een plek. Hieronder vind je in 3 stappen hoe je jouw Strato domein naar onze hosting kan verhuizen.

In 3 stappen leggen wij uit hoe je jouw Strato domein kan verhuizen

Stap 1: zeg je domein op bij Strato

Heb je besloten om je Strato domein te verhuizen naar onze hosting? Dan is de eerste stap het opzeggen van je domein dat bij Strato loopt. Dit kun je geheel kosteloos doen en is eenvoudig en snel geregeld. Het opzeggen van je domein kun je telefonisch, per e-mail of via de klantenlogin doen. Wil je dit via de klantenlogin doen? Dit vind je onder het kopje contract wijzigen en klik je op contract beëindigen. Er opent dan een venster waar je alle domeinen kan beheren en opzeggen.

Stap 2: vraag de verhuiscode aan

Is het gelukt om je domein bij Strato op te zeggen? Dan kun je aan de slag met het aanvragen van een verhuiscode. Ook wel autorisatie code, auth. code, EPP code of token genoemd. Deze code hebben wij nodig om de verhuizing te verifiëren. Je ontvangt deze automatisch 30 dagen voor de opzegdatum, ook kun je deze code zelf eenvoudig aanvragen. Dit doe je via de klantenlogin. Bij je pakket zie je een overzicht van je domeinnamen. Hier heb je de mogelijkheid om te kiezen voor Authinfo-code verzenden. Als je hiervoor kiest ontvang je de verhuiscode binnen 24 uur in de mail van de domeinhouder.

Stap 3: verhuizing in gang zetten

Zodra je de verhuiscode van Strato hebt ontvangen, is de laatste stap het in gang zetten van de verhuizing. Neem contact met ons op en vermeld hierbij de verhuiscode. Wij zullen de verhuizing zo snel mogelijk in gang zetten. Afhankelijk van de domeinextensie is dit meestal binnen enkele werkdagen geregeld. Gefeliciteerd, het is je gelukt jouw Strato domein te verhuizen.

Qua webhosting werken wij samen met Mr. Webhosting. Mr. Webhosting staat voor een snelle hosting waar je op kunt vertrouwen. Geen online supportsysteem, maar écht persoonlijk contact voor al je vragen of problemen.


Koffietje?

Ben jij op zoek naar een zoekmachine marketingbureau dat wél waarmaakt wat ze zeggen? Dan ben jij onze klant. Zin om samen te werken? Wij maken graag kennis met jou en je bedrijf.

Neem contact op
Lois Hoos, Commercieel officemanager
Lois Hoos Commercieel officemanager
Geen bullshit, gewoon
goede search marketing?