Kan ik mijn Transip domein naar jullie verhuizen?

Host jij jouw domein bij Transip en wil je graag verhuizen? Door jouw domein van Transip naar ons te verhuizen heb je alles overzichtelijk op één plek. Hoe zo’n verhuizing werkt? Wij leggen het je graag uit aan de hand van een aantal stappen.

Lees ook: Een website verhuizen naar een andere hostingpartij.

Transip domein verhuizen? Volg deze stappen

Stap 1: Vraag een verhuiscode aan bij Transip
Om jouw domein van Transip te verhuizen heb je een verhuiscode nodig.  Een verhuiscode wordt ook een EPP code, autorisatiecode of token genoemd. Deze vind je in het controlepaneel van jouw Transip-account. Ga hiervoor naar ‘Domein & Hosting’ en klik op het domein wat je graag wilt verhuizen. Ga vervolgens naar ‘Autorisatiecode’ en klik op het oogje om de code te tonen. Je krijgt vervolgens een link te zien waarmee je de verhuiscode kunt aanvragen.

Stap 2: Geef jouw verhuiscode door
Heb je de verhuiscode ontvangen? Overhandig deze code dan aan ons, zodat wij jouw domein van Transip naar ons kunnen verhuizen. Hiervoor kun je gewoon contact met ons opnemen. Heb je de verhuiscode nog niet ontvangen? Dan kan het zijn dat je eerst de verhuizing moet bevestigen per e-mail. Bij .com, .info en .org domeinen is dit vaak het geval.

Stap 3: Je bent verhuisd
Wanneer de verhuiscode is ontvangen, wordt de verhuizing in gang gezet. Is jouw domein verhuisd? Dan krijg je een bevestiging van ons. Wordt er een .nl domeinnaam verhuisd? Dan is dit in veel gevallen binnen een paar uurtjes gebeurd. Gaat het om een internationale domeinnaam? Dan kan het tot vijf dagen duren om jouw domein van Transip te verhuizen.

Bij Vizien houden wij van korte lijnen. Wij werken daarom voor de hosting van websites samen met Mr. Webhosting. Mr. Webhosting staat voor een snelle hosting én persoonlijk contact. Je wordt altijd persoonlijk geholpen en kunt er terecht met al jouw vragen en problemen.


Wijntje?

Ben jij op zoek naar een zoekmachine marketingbureau dat wél waarmaakt wat ze zeggen? Dan ben jij onze klant. Zin om samen te werken? Wij maken graag kennis met jou en je bedrijf.

Neem contact op
Lois Hoos, Commercieel officemanager
Lois Hoos Commercieel officemanager
Geen bullshit, gewoon
goede search marketing?