Kan ik mijn Vimexx domein naar jullie verhuizen?

Het verhuizen van jouw domeinnaam van Vimexx naar ons is geen hogere wiskunde. Maar omdat niet alle verhuizingen hetzelfde lopen, helpen wij je graag een handje. Voor alles omtrent webhosting werken wij samen met Mr. Webhosting. Een snelle, betrouwbare hostingpartij waarbij je altijd persoonlijk geholpen wordt met al jouw vragen. Door de onderstaande stappen te volgen heb je een verhuizing dan ook zo geregeld.

Hoe kan ik mijn domeinnaam verhuizen van Vimexx naar jullie?

Wanneer je jouw domeinnaam op dit moment nog host bij Vimexx en ervoor kiest om te verhuizen naar ons, zijn er een aantal stappen die je moet doorlopen voor je bent verhuisd. Wij leggen deze stappen graag aan je uit.

In 3 stappen jouw domeinnaam verhuizen van Vimexx naar ons
Stap 1: Vraag een verhuiscode aan bij Vimexx
Voor je kunt verhuizen is het belangrijk dat je een verhuiscode aanvraagt bij Vimexx. Een verhuiscode wordt ook een token, EPP code of autorisatie code genoemd en is nodig om de verhuizing te verifiëren. Een verhuiscode vraag je eenvoudig aan via jouw Vimexx dashboard. Kies voor ‘Mijn Domeinen’ en selecteer de domeinnaam. Vervolgens zie je de optie om een verhuistoken aan te vragen. Door op deze knop te klikken, vraag je automatisch een verhuistoken aan. Er wordt vervolgens de verhuiscode getoond in het overzicht of naar het geregistreerde e-mailadres gestuurd.

Stap 2: Verhuizen
Met een verhuiscode op zak, kun je de verhuizing in gang zetten. Dit doe je eenvoudig door contact met ons op te nemen en de verhuiscode te vermelden. Vervolgens zorgen wij ervoor dat de verhuizing in gang wordt gezet.

Stap 3: Je bent verhuisd
Wanneer de verhuizing rond is, ontvang je een bevestiging van ons. Vaak duurt het voor een .nl-domeinnaam maar een paar uurtjes. Voor internationale domeinnamen kan het tot vijf dagen duren voor jouw domeinnaam volledig is verhuisd.

Hier moet je op letten wanneer je jouw domeinnaam gaat verhuizen

Controleer of jouw oude abonnement nog doorloopt of niet
Het kan zomaar zijn dat jouw abonnement bij jouw oude hostingpartij, Vimexx dus, niet automatisch stopt. Controleer dus of jouw abonnement nog door blijft lopen na de verhuizing. Wanneer dit het geval is, kun je dit eenvoudig opzeggen in het dashboard van Vimexx.

Een website verhuist niet automatisch mee
Wanneer je een domeinnaam gaat verhuizen, wordt alleen het adres overgezet. Dit wil zeggen dat jouw website en eventueel e-mail niet wordt overgezet. Houd hier dus rekening mee wanneer je jouw domeinnaam gaat verhuizen vanaf Vimexx.

Vind je het maar lastig om een verhuizing zelf te regelen of heb je gewoon liever wat hulp? Geen probleem! Neem contact met ons op, dan kijken wij graag met je mee.


Koffietje?

Ben jij op zoek naar een zoekmachine marketingbureau dat wél waarmaakt wat ze zeggen? Dan ben jij onze klant. Zin om samen te werken? Wij maken graag kennis met jou en je bedrijf.

Neem contact op
Manon van den Beuken, Founder & Commercieel directeur
Manon van den Beuken Founder & Commercieel directeur
Geen bullshit, gewoon
goede search marketing?