Kan ik mijn website naar jullie verhuizen?

Wil je, om wat voor reden dan ook, je website graag verhuizen? Dan zit je bij Vizien helemaal goed. Het is geen enkel probleem om je (WordPress) website via ons te verhuizen. Hiervoor werken wij samen met Mr. Webhosting.

Lees ook: Een website verhuizen naar een andere hostingpartij.

Stap voor stap je (WordPress) website verhuizen

We vertellen je stap voor stap hoe je je (WordPress) website kunt verhuizen. Volg je onderstaande stappen dan ben je ervan verzekerd dat er niets mis gaat tijdens het verhuizen van je website.

 1. Stap 1: wat is de opzegtermijn?
  Wat is de opzegtermijn van je huidige hostingpartij? En natuurlijk kun je ervoor kiezen om je huidige hosting en nieuwe hosting tijdelijk te laten overlappen. Wil je kosten besparen? Dan is het slim om de opzegtermijn en contractdatum op een rijtje te zetten.
 2. Stap 2: maak een back-up van je website
  Omdat je websitebestanden en e-mailadressen overgezet moeten worden naar een andere server is het slim om hier een back-up van te maken. Er kan natuurlijk altijd iets misgaan en op deze manier gaat er niets verloren.
 3. Stap 3: vraag een verhuiscode aan bij je huidige hostingpartij
  Om je website naar Mr. Webhosting te verhuizen, heb je een verhuiscode nodig. Zo een verhuiscode wordt ook wel een token, autorisatiecode of EPP code genoemd. Deze verhuiscode vraag je aan via je huidige hostingpartij. Vaak kan dit via het dashboard, maar je kunt er ook altijd contact over opnemen.
 4. Stap 4: geef de verhuiscode door
  Geef de opgevraagde verhuiscode aan ons door. Vervolgens zorgen wij ervoor dat het verhuizen van jouw (WordPress) website in gang wordt gezet.
 5. Stap 5: hoera, je bent verhuisd
  Is het domein verhuisd? Dan ontvang je van ons een bevestiging per e-mail. Gaat het om een .nl domeinnaam? Dan is dit in veel gevallen binnen een paar uur geregeld. Gaat het om een internationale domeinnaam? Dan kan het verhuizen van je website tot vijf dagen duren.

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het verhuizen van jouw (WordPress) website? Of meer vragen op het gebied van hosting? Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag met je mee en helpen je waar nodig.


Wijntje?

Ben jij op zoek naar een zoekmachine marketingbureau dat wél waarmaakt wat ze zeggen? Dan ben jij onze klant. Zin om samen te werken? Wij maken graag kennis met jou en je bedrijf.

Neem contact op
Manon van den Beuken, Founder & Commercieel directeur
Manon van den Beuken Founder & Commercieel directeur
Geen bullshit, gewoon
goede search marketing?