Wat doen wij anders dan andere hosts?

Er zijn een hoop verschillende hostingpartijen. Het is daarom niet gek dat je niet goed weet waarom je dan juist voor ons zou moeten kiezen. Daarom vertellen wij graag wat wij anders doen dan andere hosts. Dus, waarom moet je voor ons kiezen? Omdat wij jou als klant volledig ontzorgen. Je hoeft niets zelf te regelen, wat waarschijnlijk een hoop stress en gedoe scheelt. Wij hebben bovendien alle kennis toch al in huis.

Het verschil tussen ons en andere hosts

Het grootste verschil tussen ons en andere hosts zit hem dus in de ondersteuning. Bij de meeste ‘normale’ hostingpartijen moet je namelijk alles zelf regelen. Denk aan de FTP-gegevens, maar ook aan My SQL, PHPMyAdmin en de database. Wij begrijpen het wanneer je dit niet wilt snappen en dat is precies waarom wij dit graag voor je doen. Daarnaast hebben onze specialisten hier genoeg kennis over, waardoor wij dit eenvoudig en snel voor je kunnen regelen.

Ook wat betreft alle vragen omtrent jouw website en de webhosting doen wij het net even anders dan andere hostingpartijen. Bij ons kun je namelijk wél terecht voor alle vragen. Zijn er problemen? Dan word je niet van het kastje naar de muur gestuurd, maar lossen wij het graag voor je op. Je hebt bovendien altijd persoonlijk contact met één contactpersoon, zodat we je gericht kunnen helpen.

De voordelen

Het grootste verschil zit hem dus in de ondersteuning. Maar naast het volledige ontzorgen, heeft het hosten van jouw website bij ons meer voordelen. Zo maken wij regelmatige back-up’s zodat er niets verloren gaat en zorgen wij uiteraard voor een snelle hosting. Alleen zo haal je natuurlijk de beste resultaten. Ook geven wij je graag advies over het koppelen van een e-mail pakket. Deze zit namelijk niet inbegrepen bij onze hostingmodules, omdat wij adviseren om dit via een externe partij te doen.  Wij kunnen je altijd doorverwijzen naar een samenwerkende partij mocht je dit willen.

Dus, wat doen wij anders dan andere hosts?

Wij zetten alle voordelen graag nog even voor je op een rijtje. Kies je voor ons? Dan hoef je niet alles zelf te regelen. Wij ontzorgen je namelijk volledig, waardoor jij je niet druk hoeft te maken om de FTP-gegevens en de database. Zo kun jij je richten op jouw bedrijf en jouw taken. En heb je vragen over jouw website of over de hosting ervan? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij lossen het dan voor je op.


Wijntje?

Ben jij op zoek naar een zoekmachine marketingbureau dat wél waarmaakt wat ze zeggen? Dan ben jij onze klant. Zin om samen te werken? Wij maken graag kennis met jou en je bedrijf.

Neem contact op
Lois Hoos, Commercieel officemanager
Lois Hoos Commercieel officemanager
Geen bullshit, gewoon
goede search marketing?