De werkwijze van Vizien.

Transparant, helder & op maat.

Marketing is en blijft een belangrijk onderdeel binnen elk bedrijf. Het is dé manier om jezelf in de markt te zetten en je doelgroep goed te bereiken. Maar omdat jij als ondernemer naast het runnen van je bedrijf niet altijd tijd hebt om ook nog eens met marketing bezig te zijn en er vaak sprake is van een gebrek aan actuele kennis, is daar Vizien. Vizien is in 2013 opgericht door Manon en is inmiddels uitgegroeid tot hét online marketingbureau met een frisse blik op marketing.

Persoonlijk contact, transparantie, geen jarenlange contracten en maatwerk staan bij ons centraal. Dit, gecombineerd met het grootse en diverse netwerk waarover Vizien beschikt en de altijd actuele kennis, zorgen ervoor dat wij jou op alle fronten op (online) marketing gebied kunnen ondersteunen. Van marketingadvies tot het uitvoeren van marketingtaken en praktische oplossingen. Wij staan voor korte lijnen, duidelijke doelstellingen en snelle resultaten. En dat allemaal met onze eigen, unieke aanpak.

Marc van Creij Muziektheater
Bekijk de website
Connect Recruitment
Bekijk de website
Caravanas Ibiza
Bekijk de website
De Schilders!
Bekijk de website
Mariska de Jong
Bekijk de website
John Habes
Bekijk de website

Kopje koffie?

Een vrijblijvend gesprek tussen jou en ons.

Benieuwd wat Vizien voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek tussen jou en ons. Onder het genot van een kopje koffie helpen we je graag met al je (online) marketingactiviteiten.

Glaasje wijn?

Een vrijblijvend gesprek tussen jou en ons.

Benieuwd wat Vizien voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek tussen jou en ons. Onder het genot van een glaasje wijn helpen we je graag met al je (online) marketingactiviteiten.

Maak een afspraak